LifeStyle

Arta fara discriminare pentru copiii cu deficiente de vedere

Muzeul National de Arta al Romaniei organizeaza vineri, 11 iunie, ora 11.00 un program special pentru elevii de la Scoala pentru Deficienti de Vedere din Bucuresti.

Acesta face parte din proiectul de responsabilitate sociala “Arta uneste sufletele fara discriminare” desfasurat de KFC Romania, pentru a atrage atentia asupra copiilor cu deficiente de vedere, copii cu un important potential intelectual, dar adesea neglijati si marginalizati de catre societate.

Peogramul de la Muzeul National de Arta al Romaniei consta intr-o vizita activa interactiva in Galeria de Arta Romaneasca Moderna, unde copiii vor putea atinge diverse exponate, urmata de atelier de creatie, in cadrul caruia participantii vor lucra in lut si vor experimenta tactil diverse materiale precum marmura, bronzul sau lemnul. Tema vizitei este Omul in arta: corpul omenesc (canoane si proportii) si varstele omului. Pe tot parcursul vizitei copiii vor fi indrumati de un educator muzeal cu experienta in lucrul cu copiii cu nevoi speciale.

Muzeul National de Arta al Romaniei deruleaza programe pentru copii cu nevoi speciale din 2007, la cererea institutiilor autorizate (scoli speciale, centre de plasament, asociatii, fundatii).

Urmatoarele programe in cadrul proiectului vor avea loc pe 16, 17 si 18 iunie.

Program vineri, 11 iunie:

11.00-12.00 – Vizita in galeriile muzeului

12.00-13.00 – Atelier de creatie

13.00 – Masa la restaurantul KFC Magheru

 

Articole similare

Mese cu design incredibil

Redacția

RUUKKI Romania lanseaza Adamante, expresia stilului mediteranean in materie de acoperisuri

comunicat de presa

Optifort – Mentine sanatatea ochilor, imbunatateste acuitatea vizuala in mod natural

comunicat de presa

1 comment

Kmuigre 15 April, 2020 at 4:55 pm

a specific who has not genital toe buy generic viagra online spunky to toward remote generic sildenafil

Reply

Lasă un comentariu