Amenajari case Home LifeStyle

Ghidul ACTIVE HOUSE

Ghidul ACTIVE HOUSE oferă indicații pentru calcularea specifică a Casei Active și a performanței Casei Active. În același timp, se oferă ajutor și prin Instrumentul de calculare. 

Trăim într-o lume în care este impactul umanității asupra mediului este tot mai evident. De asemenea, resursele devin rare și atenția noastră se concentrează din ce în ce mai mult asupra sănătății.

De aceea, este nevoie de case și clădiri care oferă un climat interior sănătos, unde oamenii pot trăi, munci și se pot juca.

O casă activă este evaluată pe baza interacțiunii dintre condițiile climatice interioare, consumul de energie și impactul asupra mediului.

Ghidul ACTIVE HOUSE: confort, energie și mediu

Partenerii Casei Active lucrează cu o viziune holistică a clădirilor durabile, bazată pe cele trei principii directoare: confort, energie și mediu.

Conform Ghidului ACTIVE HOUSE, liniile directoare introduc trei criterii principale.

Criteriile oferă recomandări pe teme care ar trebui evaluate în etapele de proiectare timpurii. Acest pas este extrem de important. Recomandările pot fi utilizate ca instrument de dialog între designerii înșiși și între designeri / proiectanți și proprietari / beneficiari.

Ghidului ACTIVE HOUSE poate fi descărcat folosind adresa https://www.activehouse.info/wp-content/uploads/2020/01/Guidelines_ActiveHouse_III_2020_Spreads.pdf. Documentul pdf reprezintă a 3-a ediție, realizată în 2020.

Alianța internațională Active House

Alianța internațională Active House este o platformă cuprinzătoare de parteneri.  Este consolidată între parteneriatul public și privat, precum și între industrie și consumatori / proprietari.

Alianța este alcătuită din: instituții academice și de cunoaștere, proiectanți și planificatori, dezvoltatori și constructori, producători din industria construcțiilor.

Membrii Alianței internaționale Active House răspund într-un mod strandardizat la întrebari precum:

  • cum funcționează clădirile durabile?,
  • cum sunt create și livrate casele?.

Related posts

Pas cu pas: reconditionarea unei oglinzi

Adina Meyers

3 pasi pentru construirea unei case in copac

Adina Meyers

Sarah Jessica Parker și-a vândut casa. Ce sumă a cerut

Adina Meyers