LifeStyle

INSTAL BIZ- lansarea oficiala a site-ului ro.instalbiz.com

Instal Biz este site-ul care faciliteaza legatura dintre dumneavoastra, companii sau organizatii si industria instalatiilor.

Mii de profesionisti din acest domeniu complex vor putea utilizea Instal Biz  pentru a-si promova brandul si a-si rafina strategia de marketing. Instal Biz este o platforma unica si valoroasa care poate fi folosita cu success ca o unealta de comunicare dinamica si intuitiva.

Ne face placere sa anuntam lansarea acestui concept nou si inovativ care are ca target principal specialistii in instalatii cu valori puternice si care isi doresc in permanenta sa evolueze avand acces la cele mai noi informatii in domeniu. Instal Biz le ofera o nisa, resursa viabila, usor de manevrat si foarte bine organizata, exact ceea ce lipsea pe partea de online, mai ales in acest sector.

Cu o interfata fresh si prietenoasa, Instal Biz se adreseaza de asemenea si publicului larg, oferind solutii simple unor probleme tehnice diverse. Vorbim despre o baza de date cu companii care vor fi extreme de usor de identificat dupa produsele sau serviciile oferite, un site de comunitate updatat zilnic cu stiri din domeniul instalatiilor si nu numai.

Instal Biz este dedicat in totalitate companiilor care activeaza in sectorul de afaceri cu instalatii din toata gama:

–        Sisteme de ventilatii

–        Sisteme de tratarea aerului si a apei

–        Sisteme de conditionarea si refrigerarea aerului

–        Sisteme de racire si incalzirea aerului

–        Instalatii sanitare, drenare si canalizarea apelor menajere

–        Sisteme de detectie, alarmare si stingere a incendiilor

–        Sisteme de irigare

–        Sisteme de colectare si evacuare a apelor pluviale

–        Instalatii de distributie cu gaz natural

–        Instalatii electrice si iluminat

–        Sistem de producere si distributie a energiei electrice

–        Sisteme de automatizare pentru instalatii

–        Sisteme de control, securitate si comunicare

–        Sisteme ecologice si economice ( VERDE )

In plus, va prezentam materialele, accesoriile si piesele de schimb pe care le folositi in cadrul sistemelor mai sus mentionate.

Baza noastra de date este deschisa tuturor celor interesati de domeniu, indiferent ca este vorba de producatori, designeri, consultanti sau consumatori, exista un loc pentru orice informatie relevanta. Va asteptam materialele si comentariile, toate fiind subiecte deschise dezbaterilor, noi dorind sa cream brainstorming constructiv.

 

Despre Instal Biz:

Echipa INSTAL BIZ este formata din profesionisti, ingineri si specialisti din industria instalatiilor, oameni care au expertiza necesara si dorinta de a raspunde oricaror provocari venite din partea celor implicati in domeniu dar si a celor care au doar o problema tehnica nerezolvata. Rolul nostru este acela de a cauta permanent, de a identifica si a va prezenta cele mai inovative idei provenite din mediul local sau de oriunde din lume. Ne dorim sa promovom acele companii si oameni care sunt intr-o continua competitie in cautarea limitelor perfectiunii in tot ceea ce fac.

Lumea noastra este modelata de actiunile pe care le intreprindem si ne onoreaza sa ii prezentam pe cei mai buni din domeniul instalatiilor!

Pentru orice alte informatii suplimentare si detalii despre abonamente, va rugam contactati:

Ania Vladescu
PR and Communication Manager, INSTAL BIZ

Str. Martisor nr. 17, Sector 4, Bucuresti

Tel.: (021) 332 76 42
Fax: (021) 332 76 43
Mobil:+ 40 723512691
email: ania.vladescu@instalbiz.com

Related posts

Bucatarii mici – niciun compromis, cu solutiile compacte de la Electrolux

Adina Meyers

Vinurile Antinori premiate la nivel international

Adina Meyers

4 lucruri interzise în dormitor

Adina Meyers