LifeStyle

GEZE lanseaza noi produse la targul BAU din Munchen

“In 2015, targul BAU isi va mentine reputatia ca fiind cel mai important targ comercial pentru industria de constructii. Acest lucru devine evident datorita numarului coplesitor de vizitatori prezenti la standul nostru si nu numai.

Solutiile noastre privind produsele pe care le prezentam in cadrul standului nostru grupate pe trei categorii – Solutii Profesionale, Solutii rezidentiale si solutii de service – au atras un interes semnificativ din partea publicului participant la targ la nivel international. La GEZE, accentul este mereu pus pe solutii inovatoare de sistem referitoare la produse care sunt orientate catre dorintele particulare ale clientilor si partenerilor nostri. Acest lucru este in totala concordanta cu motto-ul nostru: GEZE. Suntem interesati de solutii.”, explica Brigitte Vöster-Alber, Directorul General Executiv.

Solutii profesionale

Printre produsele care sunt dezvaluite pentru prima data in cadrul targului BAU se numara sistemele de usi multifunctionale si automate pentru usile mari, grele cu o singura foaie sau doua foi. Sistemul de actionare Powerturn pentru usi batante reprezinta unul dintre punctele culminante in cadrul targului, si este de asemenea un prim exemplu pentru un eveniment de design multifunctional. Provocarea bazata pe forta permite vizitatorilor sa descopere cat de puternic poate fi acesta. Se dovedeste de asemenea a fi un ”puternic” jucator de echipa in cadrul sistemului GEZE pentru usi duble. Sistemul Powerturn a fost testat din punct de vedere al sustenabilitatii si a primit certificatul de sustenabilitate EPD (Declaratia de mediu a produsului) chiar in prima zi a targului.

Sistemul Powerdrive pentru usi glisante este profesionistul ”puternic” in situatii care implica latimi mari ale deschiderii. Cu noile variante Powerdrive etans (pentru intrari care duc la camere curate inchise etans) si Powerdrive ermetic (pentru intrari care duc la medii sterile), GEZE prezinta agregatele energetice respective sub forma unor solutii de sistem asociate cu sisteme complete de usi.

In cadrul programului sau de tehnologie pentru ferestre, GEZE prezinta solutii pentru extractia naturala a fumului si gazelor fierbinti precum si ventilarea zilnica. GEZE ofera componente pentru cele mai diverse elemente ale ferestrelor si domenii de aplicare. Aceste componente pot fi combinate intr-o maniera flexibila. Cand este vorba de noua aplicatie pentru ferestre de aerisire cu functia de deschidere paralela la fatadele moderne din sticla, noul dispozitiv ”inteligent” de actionare cu lant RWA Slimchain (din seria elementelor de actionare a ferestrelor IQ) nu face doar deliciul arhitectilor. Interfata cu alte componente KNX in cadrul unui sistem de management al cladirii reprezinta o alta caracteristica noua. Cutia IQ KNX faciliteaza un sistem de ventilatie controlata si naturala care ofera un nivel maxim de confort si siguranta.

GEZE demonstreaza de asemenea competenta sa in ceea ce priveste sistemele din sticla. O latime de profil de doar 30 milimetri si geamuri din sticla izolatoare reprezinta caracteristici

standard ale noului sistem manual de perete glisant (MSW) cu foi incadrate.  Atunci cand este combinat cu noua variabila MSW sub-structura si noua tehnologie SmartGuide, care faciliteaza diverse aranjamente pentru locul de parcare si sporeste usurinta de utilizare, acesta permite implementarea sistemelor MSW care sunt in acelasi timp eficiente din punct de vedere energetic cat si transparente.

In salile de conferinta vizitatorii pot experimenta modul in care peretii complet din sticla cu diferite modele si functionalitati pot rezulta dintr-o singura solutie modulara. Noul sistem Pendulo face posibila realizarea unor noi incaperi fara niciun fel de interventii elaborate care sa afecteze invelisul de structura. Profilul de baza al panourilor fixe Pendulo constituie baza pentru noul profil cu panou fix modular. Acest lucru faciliteaza un grad maxim de libertate creativa atunci cand este vorba de pereti din sticla statici.

Solutii rezidentiale

In cadrul standului, o inovatie asociata cu usile de interior de inalta calitate este prezentata prin intermediul unui spectacol de pantomima apreciat de public. Cu un mod de functionare cu totul nou, sismul ActiveStop de amortizare pe ambele directii de intrare ofera un grad unic de confort si protectie in cadrul intregii game de pivotare a usii.

Pentru prima data GEZE prezinta un sistem de usi de intrare complet care ofera accesibilitate, protectie anti-efractie si un dispozitiv de control al accesului prin intermediul unei combinatii intre sistemul de actionare automata pentru usi batante unidirectional ECturn Inside, un sistem de inchidere in mai multe puncte si noul sistem autonom de control al accesului GEZE SecuLogic GCER 100, toate acestea fiind certificate conform standardelor in vigoare.

GEZE prezinta de asemenea noi sisteme cu actionare manuala pentru usile glisante. Luminozitatea optica si usurinta de manipulare pot fi in prezent obtinute in cazul foilor de usi cu o greutate de pana la 120 kilograme. Cu toate ca acestea doua sunt identice in aparenta, noul sistem GEZE Levolan 120 pentru usi glisante dispune de o capacitate portanta care poate transporta de doua ori mai mult decat s-a demonstrat pentru Levolan 60. Rollan 40 NT

SoftStop face posibila utilizarea usilor glisante usoare intr-un mod mult mai confortabil. GEZE a echipat sistemele testate si verificate pentru usile cu doua foi care cantaresc pana la 80 kilograme cu un sistem nou de amortizare.

Solutii de service

La GEZE serviciul personalizat reprezinta o prioritate. Solutiile adresate clientilor demonstreaza modul in care GEZE indeplineste dorintele speciale cu ajutorul solutiilor sale orientate spre aplicabilitate.

Vizitatorii la targ pot de asemenea sa interactioneze cu portalul GEZE adresat clientilor care ofera numeroase instrumente utile privind serviciile.

Domeniul Managementului de obiect al GEZE ofera informatii cu privire la modul in care GEZE ofera asistenta arhitectilor din intreaga lume cu privire la sarcina de a implementa cele mai diverse proiecte de constructii. Aceasta asistenta acopera fiecare etapa a proiectului.

 

 

 

Related posts

Sistemul de sanatate din Romania – un mecanism autodistructiv

Adina Meyers

CONCURS: Câștigă o fântână decorativă de la bluConcept

Adina Meyers

Design Lab: Zece ani de inovatie in design-ul aparatelor pentru purificarea aerului

Adina Meyers