LifeStyle

Elis Pavaje: Afaceri in crestere in 2011

Rezultatele au fost sustinute de un numar in crestere de proiecte realizate din fonduri europene, dar si de revigorarea sectorului comercial, in special al marilor lanturi de retail care au continuat sa deschida noi unitati in tara. Printre cele mai importante proiecte realizate de Elis Pavaje in 2011 se numara Cluj Arena, unde au fost livrati 14.000 mp de pavaj si 2.000 metri de borduri si rigole, stadionul Petrolul Ploiesti, dar si 19 centre comerciale si hipermarketuri.

“2011 a fost un an al proiectelor mari, de anvergura, Elis Pavaje asigurand pentru acestea atat productia, cat si serviciile de montaj. Pentru 2012 ne uitam cu mai mare interes spre piata rezidentiala care da semne de revenire, motiv pentru care majoritatea investitiilor din acest an vor merge pe dezvoltarea de noi produse rezidentiale si cresterea calitatii acestora”, a declarat Emil Gota, Director General Elis Pavaje.

In incercarea de a raspunde nevoilor clientilor, in primul trimestru al acestui an Elis Pavaje a lansat 2 noi produse destinate sectorului rezidential. Este vorba de pavajul Antico, obtinut printr-un procedeu special care ii confera un aspect rustic si palisadele, folosite pentru amenajarea terenurilor in panta. 

Gama de produse a Elis Pavaje cuprinde  pavaje rezidentiale, pavaje industriale, dale pentru terase, dar si borduri vibropresate, rigole, jardiniere, blocheti, boltari de zidarie si boltari de fundatie, asigurand astfel intregul evantai de produse necesare pentru exploatarea eficienta a oricarui spatiu, in functie de destinatia acestuia.

Related posts

Naan food&drink studio

Adina Meyers

Studiu: Creșterea prețurilor pentru locuinţele din România, printre cele mai mari din Europa

Adina Meyers

Ce se întâmplă atunci când asculți muzică peste 3 ore pe zi

Adina Meyers