LifeStyle

Sophia a aniversat 10 ani de activitate

Sophia, producator si editor de colectii de perdele si draperii, a aniversat 10 ani de activitate. Sophia si-a sarbatorit prezenta pe piata decoratiunilor interioare romanesti prin deschiderea la finalul anului trecut a unui nou magazin in cea mai indragita locatie a iesenilor, complexul Palas Mall.

Plecand de la primul magazin deschis in 2004 la Iasi, Sophia a ajuns in prezent la un numar de 23 de magazine in Romania si Republica Moldova, dintre care 16 sunt in regim de franciza, operate de tot atatia parteneri, si 7 in regim propriu. Sophia detine un portofoliu complex de produse si isi propune sa devina cea mai importanta retea de magazine, proprii si in regim de franciza, de perdele si draperii din Romania. Francizele Sophia se adreseaza cu predilectie doamnelor pasionate de decoratiuni interioare, cu un simt estetic bine dezvoltat, compania punandu-le la dispozitie resurse pentru promovarea magazinului pe plan local, stocuri, productie personalizata, training si consultanta de specialitate pentru dezvoltarea business-ului.

„De-a lungul celor 10 ani de activitate am oferit mai mult decat produse de calitate. Am pus  pret pe intregul proces de creatie si am urmarit mereu trend-urile din domeniul decoratiunilor. Cu sprijinul colaboratorilor nostri, a designerilor si arhitectilor alaturi de care lucram constant, am reusit sa crestem brandul Sophia, devenind unicul francizor din Romania in domeniul decoratiunilor interioare textile. Le multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi in tot acest timp si celor care ni se vor alatura in 2015 pentru deschiderea unor noi francize pe piata din Romania, dar si pe cea internationala”,  a declarat Anamaria Stefan, Manager Sophia.

Mai multe informatii:  www.sophia-romania.ro

Related posts

2015 – anul premierelor nationale, europene si mondiale la Spitalul European Polisano, Sibiu

Adina Meyers

„Nuduri Feminine“

Adina Meyers

Afacerile STIHL au înregistrat o creștere de 15% în 2017

Adina Meyers