LifeStyle

Luptă împotriva microbilor cu dezinfectanții profesionali pentru mâini și suprafețe

Sănătatea este cel mai important aspect al vietii noastre și de aceea, trebuie protejată cu mare atenție.

 

Cu toții ar trebui să punem întotdeauna igiena personală pe primul loc, deoarece o igienă corporală bine efectuată ne ajuta să ne menținem sănătatea fizică și să ne simțim bine. De asemenea, este recomandat să folosim întotdeauna produse profesionale.

 

 

 

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face pentru a preveni și controla răspândirea bolilor este să ne spălăm corect mâinile cu săpun profesional. De la gripă sau intoxicații alimentare, până la boli mai grave, exista o serie de maladii care pot fi transmise,

Deși nu pare să fie o problemă dacă ne spălăm rapid pe mâini, fără mare atenție la detalii, există o serie de statistici care ne pot schimba atitudinea spre spălarea atentă a mânilor:

  • 8 din 10 boli infecțioase sunt răspândite prin atingere;
  • Răspândirea bacteriilor și a infectiilor se poate preveni prin spălarea mâinilor cu apă și săpun;
  • 94% din bancnotele folosite au agenți patogeni, inclusiv fecale;
  • Infectiile respiratorii pot fi reduse cu până la 17% cu o bună igienă a mâinilor.

Pentru a vă oferi o imagine mai clară, pe un mobilier de birou se pot afla peste 129.000 de germeni pe centimetru pătrat. Acești germeni se regăsesc pe articolele comune, precum telefoanele, volanul mașinii, clanța de la ușă, aparatul de cafea și multe alte elemente cu care intrăm în contact de multe ori în fiecare zi. Dacă nu ne spălam pe mâini, promovăm răspândirea germenilor cu care intrăm în contact, mai degrabă decât eliminarea acestora.

În acest sens, putem folosi săpun lichid sau spumă, în funcție de preferințe. Datorită numarului mare de microorganisme tranzitorii ce se găsesc pe mâini, dezinfecția igienică a mâinilor reprezintă cea mai importantă măsura pentru reducerea încărcăturii microbiene. Însă, entru o eficiență crescută, este bine să se folosească dezinfectanți profesionali pentru mâini, care distrug până la 99% din bacterii. În plus, pentru a elimina cât mai mulți germeni, ar fi ideal ca pe lângă igienizarea mâinilor, să se igienizeze și obiectele și surpafețele cu care intrăm mai des în contact. Pentru o igienizare cât mai bună, este important să se folosească dezinfectanți pentru suprafețe și astfel, vom elimina germenii cu success și îi vom ține la distanță.

Pentru spitale, mai sunt recomandați și dezinfectanții speciali, precum Incidin Oxyfoam. Acest tip de dezinfectant este foarte util în dezinfecția obiectelor de inventar din orice material (metal nichelat, cromat, vopsit, lemn lustruit sau vopsit, material plastic, sticlă, ceramică): mobilier de spital, laborator, brancarde, tărgi, cărucioare, canapele de consultații și tratament, mese de operații, obiecte sanitare, clanțe de uși, telefoane și multe altele. De asemenea, este un produs ideal pentru dezinfecția aparaturii medicale din blocurile operatorii, laboratoare, secții A.T.I., săli de naștere, săli de tratamente, cabinete medicale individuale și cabinete stomatologice.

Este esențial să avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi, iar procesul începe cu pași mici și simpli, printr-o responsabilizare în procesul de curățare și igienizare personală și a mediului în care trăim.

Related posts

Bulbii de primavara si pomii fructiferi

Adina Meyers

TROCAL PremiDoor 88: Usi glisante cu ridicare intr-o noua dimensiune

Adina Meyers

„Fiinte, locuri, reverii…” Tonitza, Petrascu si Pallady in licitatie la Goldart

Adina Meyers