LifeStyle

Genți din piele naturală – versatilitate, rezistență și aspect deosebit

Gențile sunt și vor rămâne mereu în topul celor mai iubite accesorii. Orice femeie, indiferent de vârstă, își dorește să aibă în colecția sa cât mai multe poșete – de forme, culori și tipuri diferite.

Moda se schimbă de la un sezon la altul – iar acest lucru este un bun pretext pentru a porni o nouă sesiune de cumpărături, fără a ne simți vinovate.

Gențile din piele naturală – mereu în trend

Pe piață există atât de multe modele de genți de damă încât nici nu le poți număra. Unele sunt simple și practice, altele colorate și extravagante… dar cum le alegem pe cele mai potrivite?

În primul rând, geanta perfectă trebuie să fie de calitate, iar prin asta se înțelege că trebuie să fie creată dintr-un material rezistent și durabil, trebuie să aibă detalii alese cu atenție și, în ansamblu, trebuie să emane bun gust și rafinament.

Apoi, aceasta trebuie să se potrivească perfect personalității purtătoarei și să fie în pas cu ultimele tendințe de modă.

Gențile din piele naturală îndeplinesc cu succes toate aceste cerințe. În plus:

– sunt versatile, putând fi ușor de integrat în orice ținută vestimentară;

– se găsesc într-o varietate de modele, pielea putând fi prelucrată ușor, în cele mai inedite forme;

– oferă prestanță datorită aspectului lor elegant;

– se întrețin ușor;

– tratate cu atenție, pot avea o durată de viață extrem de lungă.

Genți din piele 2019 – imprimeuri animal și nuanțe puternice

Anul 2019 ne întâmpină cu nenumărate schimbări în ceea ce privește moda. Astfel, înainte să pornim la o vânătoare de poșete din piele, ar trebui să ținem cont de următoarele tendințe:

– Gențile în culori mai sobre au fost detronate de cel în nuanțe de portocaliu, roșu și mentă. De asemenea, stilul total-look a revenit – geanta trebuie să copieze culoarea, imprimeul și textura ținutei vestimentare sau măcar a unei piese din care aceasta este alcătuită.

– Gențile animal print sunt în topul preferințelor doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume – oferind eleganță, încredere și feminitate. Așa că, fie că este vorba de imprimeu zebră sau leopard, este de nelipsit din colecție!

– Clutch-urile longsize captează toată atenția. Ideale pentru întâlnirile de afaceri și activitățile de seară, acestea vor scoate orice țintă din anonimat – mai ales dacă sunt în nuanțe de auriu sau argintiu!

– Gențile sac devin accesorii universale. Sunt prezente într-o diversitate de modele, de la cele din piele de crocodil, la cele cu decor de paiete sau cele netede dintr-o singură culoare. Fac față cu succes oricărei provocări!

– Gențile de piele pătrate, tip lădiță, ajung la vârful popularității. Acestea completează perfect atât ținutele office, cât și plimbările de seară – și îmbină perfect sobrietatea cu feminitatea.

Genți din piele naturală ZEVO – simplitate, eleganță și bun gust

Universul Zevo își deschide larg porțile și întâmpină fashionistele cu noi modele de genți de damă din piele, în ton cu ultimele tendințe.

Iată 3 modele de genti piele naturala 2019 care te vor cuceri cu simplitatea liniilor, tăieturile perfecte, materialele premium și accesoriile de cea mai bună calitate:

  1. Geanta de damă ERIKA – Este un model elegant, fabricat din piele palmelato Made in Italy.

Dispune de mâner de cca.20 cm, curea de umăr detașabilă și elemente metalice aurii, alese cu cea mai mare grijă.

Este ideală pentru femeia sofisticată, care dorește să își completeze ținuta vestimentară cu o geantă din piele simplă și delicată, indiferent că este vorba de cea office sau cea de zi cu zi.

  1. Geantă de damă CAMELIA – Este fabricată din piele naturală și blană de ponei cu print leopard, închiderea realizându-se cu fermoar și capsă.

 

Dispune de curea ajustabilă cu lanț, buzunare multifuncționale în interior și bază cu piciorușe metalice.

Forma geometrică se îmbină perfect cu designul feminin, fiind astfel ideală pentru femeia modernă și dinamică, care dorește să aibă mereu la dispoziție toate elementele esențiale, fără a renunța la eleganță.

  1. Geantă de damă FABRIZIA – Este realizată din piele naturală palmelato și blană de ponei.

Dispune de un mâner cu înălțime de 12 cm, de curea de umăr detașabilă, închidere cu fermoar, buzunare multifuncționale și bază cu piciorușe metalice.

Elementele metalice aurii, alături de designul unic ce îmbină armonios pielea naturală cu blana de ponei, fac ca acest model să se potrivească femeii extravagante, pentru care fiecare zi înseamnă noi provocări și noi cuceriri.

Pe zevo.ro se găsesc nenumărate modele de genți din piele, de dimensiuni, culori și forme diferite. Fie că este vorba de o geantă office sau de un clutch, Zevo îți garantează că modelul ales va reflecta din plin pasiunea pentru bun gust, va oferi eleganță oricărei ținute și va face ca beneficiara să se bucure de nenumărate priviri admirative.

 

Related posts

Părinți, pregătiți-vă de întâlnirea cu bebelușul!

Adina Meyers

Tortilla spaniola

Adina Meyers

Briose de post cu mere, nuci si dovleac

Adina Meyers