LifeStyle

Bateria Kludi E-GO nominalizata la Premiul German pentru Design in 2011

Anul acesta bateria Kludi E-GO, prima baterie hibrid de bucatarie din lume a fost nominalizata in cadrul Premiului German pentru Design, alaturi de numeroase produse inovatoare pentru zona rezidentiala.

Ministerul Economiei si Tehnologiei din Germania acorda anual, incepand cu anul 2006, Premiul de Design pentru merite deosebite in domeniul design-ului de produs. Kludi a dovedit astfel inca o data puterea capacitatii de inovatie in avantajul clientului final.

In 2010, ca recunoastere a designului sau inovator si a usurintei in folosire, bateria de bucatarie E-GO produsa de Kludi a castigat premiul Plus X Award. Juriul, format din specialisti din diferite domenii de activitate, a acordat in unanimitate aceasta distinctie, atat la categoria Design, cat si la categoria Functionalitate.

Plus X Award reprezinta o competitie de prestigiu, in cadrul careia sunt testate cele mai fiabile si mai inovatoare produse din aria electronicelor si produselor de lifestyle. Sunt vizate produse din 13 domenii de activitate, iar distinctiile Plus X Award reprezinta un punct de referinta in alegerea consumatorilor. Tot in 2010 bateria Kludi E-GO a castigat locul doi la Premiul BMK pentru inovatie la categoria baterii pentru bucatarii.

Din punct de vedere vizual nu exista o schimbare la nivel vizual fata de o baterie de bucatarie normala deoarece unitatea electronica „e – control” se imbina armonios si elegant in design-ul modern de un minimalism pur.

Tehnologia dezvoltata special pentru acest produs ofera comfort in utilizare in cel mai mare grad de perfectiune. Apa porneste si se opreste instant atunci cand senzorul detecteaza miscarea. Prin acest mod de functionare se furnizeaza o cantitate de apa dozata, la o temperatura presetata, intr-un timp precis de functionare.

Acest lucru este util mai ales cand ambele maini sunt ocupate cu umplerea unor recipiente mari. Astfel utilizarea este absolut igienica deoarece bateria nu este atinsa de mainile murdare iar dupa 90 de secunde debitul de apa se opreste automat.

Dincolo de designul inovator si modern, acest sistem are incontestabile avantaje economice si ecologice pentru consumator. Folosind optiunile pentru reglarea cantitatii de apa si a temperaturii consumatorul va evita risipa apei. 

Related posts

Vlaicu Vodă – o călătorie fascinantă în lumea satului românesc medieval

Adina Meyers

Daruieste copilarie maine la Gymboland Promenada intre orele 17:00-19:00

Adina Meyers

Descopera stralucirea tenului in noile perle cu serumuri concentrate de la Clarena

Adina Meyers