LifeStyle

Fundatia Life Care a organizat a doua editie a taberei BIO Camp

Patruzeci si doi de adolescenti din intreaga tara au petrecut de data aceasta clipe de neuitat, intr-o loc in care iarna isi pastreaza frumusetea magica.

 

Fiecare zi incepea pentru tineri cu o bine venita inviorare, ce ii energiza si ii pregatea pentru o zi activa. Au participat la ateliere educationale in care au invatat o altfel de matematica, sa comunice eficient, sa ne bucure prin muzica si arta, sa fie in forma prin sport si sa faca noi descoperiri in grupa de bio-fizica.

In fiecare zi, toti adolescentii din BIO Camp participau la cursuri generale. Aici ei au invatat cum sa se hraneasca sanatos si cum sa identifice ,,Nutrimentele inteligente’’ cu Adina Cirjan, terapeut BIO feedback; au reusit sa afle din secretele vorbitului in public, la cursul ,,Nu te teme sa vorbesti in public’’ cu Adriana Petrescu- public speaker si life coach; au constientizat cat de important e ,,Ce tastezi in viata ta- cu Cristian Onetiu, Co-fondator Life Care si au fost de acord ca ,,Schimbarea lumii incepe cu tine’’- cu Florina Onetiu, Co-fondator Fundatia Life Care;

Nu au lipsit nici activitatile de iarna: s-au distrat la sanius, au schiat, s-au dat cu placa , au cantat si s-au incalzit cu un ceai delicios la focul de tabara, au vizitat Castelul Bran si chiar s-au bucurat de ore de inot in piscina incalzita a locatiei. Iar ultima seara a fost una cu totul speciala.

Adolescentii au pregatit si au repetat intreaga saptamana pentru mini spectacolul intitulat ,,Noi suntem viitorul, noi facem o lume mai buna’’, iar spectatori au fost nimeni altii decat voluntarii si o parte din parinti, veniti special pentru acest eveniment special. Adolescentii au plecat din tabara invatand ca este important sa se hraneasca sanatos, sa faca miscare in fiecare zi si ca au un potentialul unic pentru a-si indeplini orice si a trai implinitor.

Oricine intelege importanta ajutorului oferit acestor tineri si doreste sa se alature si sa sustina acest proiect o poate face devenind voluntar (mail la adresa contact@fundatialifecare.ro) sau achizitionand bratara simbolica a Fundatiei Life Care la pretul de doar 9.99 RON de pe www.life-care.com,  iar banii obtinuti in urma vanzarii vor fi varsati in visteria taberei.

 

Related posts

7 idei pentru a micsora facturile la utilitati

Adina Meyers

Dialog Paul Bailey – Mircea Cartarescu despre „Tara mea adoptiva“

Adina Meyers

Degustare de bauturi rafinate, seri de networking si o atmosfera de exceptie la Noble Drinks Fair & Networking Events

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe