LifeStyle

Castigatorii Insign Awards, editia 2011, au ajuns la Milano

Prin acest concurs, echipa Galeriile Noblesse doreste sa promoveze designul in toate formele lui, sa arate aprecierea fata de designerii si arhitectii romani prin proiectele remarcabile pe care le realizeaza si sa creeze oportunitatea ca tinerii designeri sa lucreze alaturi de profesionisti dedicati acestui domeniu fascinant.

Premiul cel mare al editiei a II-a a concursului Insign Awards 2011  a fost o excursie la Milano, ce a avut loc week-end-ul trecut (31 mai – 2 iunie) si in care castigatorii impreuna cu reprezentantii Galeriilor Noblesse s-au bucurat de arta, fashion, obiective turistice si delicii culinare.

Pentru ca pasiunea comuna este designul,  cu totii au impartasit frumusetea orasului, arhitectura impresionanta a cladirilor si bineinteles, a obiectivelor turistice: Duomo di Santa Maria Nascente ( cea mai mare catedrala gotica din lume), Palatul Regal, Galleria Vittorio Emanuele II si alte atractii arhitecturale. Excursia nu s-a limitat la admirarea pitorescului oras si, ca adevarati iubitori de design, au vizitat show-room-urile de mobilier ale celebrelor branduri  MOROSO, DRIADE, FENDI, PRESOTTO, SICIS .

“A fost o experienta inedita, in care un grup de noua persoane entuziaste a descoperit orasul Milano din alte perspective, combinand placerea unei excursii cu o vanatoare de inspiratie.  In urma a doua zile pline de design au ramas amintiri de neuitat si legaturi intre persoane cu adevarat minunate ”, a declarat Loredana Preda, manager Galeriile Noblesse.

Proiectele castigatorilor concursului Insign Awards din 2011 s-au remarcat din peste 50 de prezentari sustinute in fata unui juriu format din reprezentantii Galeriilor Noblesse si Moroso, bucurandu-se de premii in bani, excursii, sustinere profesionala si recunoastere publica a implicarii si efortului depus. Concursul s-a adresat in special iubitorilor de amenajari interioare, care au avut sansa sa isi inscrie cel mai bun proiect pentru sansa la marele premiu, insa in acelasi timp majoritatea participantilor au considerat Insign Awards o rampa de lansare si posibilitatea etalarii celor mai reusite creatii. Acestia au concurat pentru a-si promova proiectele, pentru sansa de a fi cooptati in echipa de designeri ai Galeriilor Noblesse, dar si pentru un premiu consistent.

Cei care doresc sa participe la Editia a III-a a concursului ce se desfasoara in 2012, pot sa se inscrie pe site-ulwww.galeriilenoblesse.ro si www.insign.ro  incepand cu data de 1 septembrie. Cei interesati vor avea doua  luni  la dispozitie sa isi inscrie cele mai bune proiecte de design interior.

Related posts

(P) Distractie, cadouri si selfie cu actorii la comedia TOC TOC, pe 25 februarie

Adina Meyers

Depistat la timp, cancerul de san poate fi vindecat in proportie de 94%

Adina Meyers

4 debuturi pe scena Operei Nationale Bucuresti

Adina Meyers