LifeStyle

Hotpoint lanseaza noua linie de electrocasnice incorporabile

Hotpoint lanseaza noua linie de electrocasnice incorporabile dedicate bucatariei. Inovatia, designul functional si atentia la detalii sunt valorile pe care Hotpoint le respecta in fiecare dintre gamele sale.

Astfel, in gama Luce, tehnologia de ultima ora se imbina armonios cu un design avangardist pentru a crea electrocasnice de calitate superioara atat din punct de vedere al esteticii cat si al functionalitatii. Produsele din gama Luce imbina durabilitatea sticlei cu rezistenta otelului pentru a oferi un look elegant si o functionare eficienta.

Cuptoarele Luce – rezultate culinare optime

Noua gama de cuptoare Luce  a fost conceputa pentru a oferi rezultate culinare optime, fara a neglija practicalitatea si usurinta folosirii. Linia combina sticla de inalta calitate cu otelul solid, materiale ce confera un stil unic si elegant cuptoarelor Luce, aflat in perfecta sinergie cu celelalte produse din colectie.

Sistemul Dual Flow al cuptoarelor face posibila executia perfecta a oricarei retete si permite circularea caldurii in toate directiile, distribuind-o in mod egal in toate punctele cavitatii cuptorului.

In plus, noul tip de email, Diamond® Clean, un strat special de titaniu aplicat cuptorului si accesoriilor, imbunatateste performantele igienice prin prevenirea lipirii alimentelor de cavitatea cuptorului sau de accesorii. Acest nou material previne formarea petelor de arsura, reducand astfel timpul de curatare cu 40%. In cazul petelor persistente, noul sistem Diamond Clean Cycle face ca emailul sa poata fi curatat usor cu ajutorul aburului sterilizant; in functie de nevoi, exista trei moduri de curatare – Eco, Normal sau Intensiv.

Totodata, toate elementele de metal ale cuptorului au fost tratate special anti-pete si anti-amprente, pentru a pastra suprafetele curate si pentru a permite atingerea cuptorului fara urme de amprente.

Dotarea revolutionara definitorie pentru gama de cuptoare incorporabile Luce este sistemul inovator de ventilare care difera de cel traditional prin separarea sistemelor de circulare a aerului de cele de racire. Aceasta dotare permite controlarea eficienta a aerului cald si a aerului rece, facilitand gatirea eficienta si racirea usii cuptorului. Astfel, temperatura usii este de 40° C in timpul functionarii si de 60° C in timpul curatarii pirolitice. Masura este prevazuta pentru a oferi siguranta copiilor. 

Sistemul de iluminare LED montat pe usa cuptorului permite vizualizarea alimentelor din toate unghiurile, permitand astfel ca mancarea sa poata fi verificata fara a deschide usa, caz in care s-ar pierde caldura. In plus, manerul foloseste sistemul invizibil push-push. Prin apasare, manerul se ridica la 45° .Tot prin apasare, manerul dispare.

Cuptoarele Luce au cel mai mic consum de pe piata la aceasta categorie, de doar 0.63 kWh, fiind cu 20% mai eficiente ca modelele din clasa A. 

Plitele Luce: tehnologii venite in ajutorul gatitului

Noile plitele incorporabile Hotpoint garanteaza un standard ridicat al eficientei, consum scazut si rezultate excelente fara a neglija personalitatea fiecarei locuinte.

Plitele pe gaz din gama Luce sunt disponibile in variantele de 75 cm sau de 65 cm cu un surplus de 4 cm intre centre pentru marirea suprafetei de gatit si acomodarea unor tigai de dimensiuni mai mari. Materialul din care sunt confectionate este otelul inoxidabil, in ton cu gama Luce.

Sistemul inovator de ajustare a flamei are cinci nivele de functionare pentru a asigura o distributie optima a caldurii pentru fiecare metoda de gatire. Un sistem LED indica nivelul de intensitate selectat, facilitand astfel controlul metodei de gatire. Grilajele si inelele plitelor sunt produse din email si fonta, fiind  foarte usor de curatat.

In plus, tehnologia Direct Flame permite un consum scazut de energie si un timp redus de gatire, garantand totodata rezultate de o calitate inalta. Testele de laborator au dovedit ca plitele Direct Flame au un timp de fierbere a apei cu 20% mai redus ca plitele traditionale si in acelasi timp economisesc cu 22% mai multa energie.

Sistemul revolutionar Diamond® Clean impiedica patarea plitei si, datorita nanotehnologiei, actioneaza in sprijinul durabilitatii, prevenind modificarea aspectului plitei dupa sesiuni lungi de gatit.

Avantajul plitelor cu inductie Hotpoint consta in tehnologia de ultima ora a campului magnetic care devine activ in contact cu baza metalica a unei tigai si genereaza un aport echilibrat de caldura in interiorul recipientului. Nici un strop de caldura nu este pierdut iar timpii de gatire sunt redusi cu pana la 40% in comparatie cu plitele electrice sau cele cu gaz.

Noua tehnologie TOTAL FlexiZONE asigura un plus de flexibilitate plitei cu inductie si ofera un rezultat de succes oricarei provocari culinare gratie suprafetei profesionale de gatit.

In plus, alaturi de cele doua ochiuri ale plitei, Hotpoint a conceput si o arie ovala, pozitionata in centru, unde pot fi pozitionate recipiente de marimi diferite.

Plita cu inductie Hotpoint este echipata si cu functia Booster, care va creste temperatura in zona dorita fara a afecta celelalte segmente ale plitei, dar si cu LED-urile de caldura reziduala, ce se vor aprinde atunci cand zona din jurul plitei va putea fi accesata in siguranta. Aceste semnale indica nivelul de caldura ramas in fiecare dintre ochiuri dupa ce s-a terminat gatitul. Aceasta functie poate fi folosita pentru a pastra preparatele calde.

Hotele Luce – rezultate excelente si design sofisticat

Hotpoint a creat o colectie revolutionara de hote (28 de patente) ce ofera rezultate exceptionale pentru a satisface exigentele consumatorilor cu ajutorul unor rezultate excelente si al unui design sofisticat. Purificarea eficienta a aerului face ca bucataria sa fie un spatiu si mai indragit, fara mirosuri neplacute, umiditate crescuta si zgomote deranjante.

Conceptul revolutionar Odor Removal Tech garanteaza captarea a 96% din mirosul produs de procesul culinar, in comparatie cu procesul de 45% garantat de hotele standard. Hotele Hotpoint purifica aerul o data la 6 minute, acesta fiind intervalul optim indicat de testele de laborator.

Totodata, acestea au fost echipate cu un sistem inovator ce dezvolta 52 de decibeli in comparatie cu standardul de 64 dB. Hota este de 16 ori mai silentioasa comparativ cu modelele standard.

In plus, sistemul de filtrare capteaza mirosurile si pastreaza aerul curat si proaspat in bucatarie. Nivelurile de miros si vapori sunt monitorizate de senzorul automat pe durata procesului culinar, permitand astfel activarea automata a hotei si optimizarea consumului energetic.

Toate modelele de hote Hotpoint sunt dotate cu functia Booster care ofera o putere de captare marita pentru situatii speciale. Functia este temporizata si hota se inchide automat dupa 5 minute daca nu este dezactivata manual.

Motorul fara perii este o noutate Hotpoint ce permite o filtrare completa a fumului si aburului in bucatarii de dimensiuni variate. Motorul ofera un consum redus cu 63% fata de standard prin folosirea unui sistem magnetic.

Sistemul de iluminare integrat in gama de hote Hotpoint garanteaza o vizibilitate perfecta a plitei, generand astfel un procedeu culinar eficient si o atmosfera primitoare in bucatarie. Iluminarea poate fi halogen sau LED (varianta LED reduce cu 90% consumul de energie si ofera o durabilitate de pana la 10 ori mai mare).

Related posts

O carte buna si o casa pe gustul tau, la Targul Expo Casa Mea!

Adina Meyers

(P) Rowenta Steam Force – semnătura ținutelor glam din această primăvară

Adina Meyers

(P) Praktiker România redeschide două magazine remodelate, în Ploieşti şi Oradea

Adina Meyers