LifeStyle

Rowenta îți pregătește bagajul de vacanță

O vacanță reușită începe cu un bagaj bine făcut. Special concepute pentru a te însoți în călătorii, epilatorul AquaPerfect Soft, fierul de călcat de voiaj First Class și peria rotativă Brush Activ’ Nano Smart de la Rowenta sunt accesoriile must have care te vor ajuta să afișezi un look casual chic, perfect pentru zilele relaxante de vară petrecute departe de casă.

Cu epilatorul Rowenta Aquaperfect Soft în bagaj vei fi gata de plajă în câteva minute. Aparatul este rezultatul a cinci ani de cercetare și posedă două brevete de invenție: tehnologia Soft Sensation, care presupune 1.400 de micro vibrații pe secundă, și tehnologia Advanced Micro-Contact, care asigură contactul 100% cu zona pe care se aplică, eliminând chiar și firele de păr foarte scurte. Accesoriul pivotant urmărește conturul corpului, iar vibrațiile desensibilizează pielea, asigurând o sesiune de epilare fără durere.

Rowenta Aquaperfect Soft are o autonomie de 40 de minute și poate fi folosit atât pe pielea uscată, cât și sub apă, pentru un plus de relaxare.

Look impecabil indiferent de destinație

Fierul de călcat cu abur First Class este partenerul ideal de călătorie: are voltaj dublu pentru utilizare internaţională, husă pentru depozitare şi design compact cu mâner pliabil. Tehnologia unică patentată a tălpii Microsteam, cu 200 de micro-orificii pentru o distribuţie bună a aburului, și vârful de precizie oferă rezultate fără cusur, în cel mai mic detaliu.

O ținută chic va fi completată de o coafură în trend. Peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Nano Smart, cu design minimalist, încorporează tehnologii avansate, astfel încât rezultatul este unul profesional, ca după o sesiune de hairstyling la salon. Peria usucă părul și îl coafează în același timp. Ionii negativi și învelișul ceramic al periei reduc energia statică, astfel că părul devine neted și ușor de stilizat, pentru un look de invidiat, chiar și în vacanță.

 

Related posts

Makeover: baie mare versus baie mică. Idei practice pentru decorare – FOTO

Adina Meyers

Cum sa economisesti apa in casa sau la bloc

Adina Meyers

Recomandări Fest(in) pe Bulevard, a opta zi

Adina Meyers