Amenajari Interioare

Finisajele interioare

Dispunerea corecta a captuselii are o influenta majora asupra calitatii intregului proiect. O sursa de incalzire plasata sub fereastra asigura circulatia optima a aerului cald de-a lungul ferestrei, prevenind aparitia condensului.

Termoizolarea si acoperirea peretilor

Pentru a asigura un climat corespunzator in viitoarele incaperi de sub acoperisul in panta, peretii trebuie sa fie izolati termic. La finisarea interioara, acoperirea cu placi de gips carton este o solutie accesibila, moderna si eleganta.

Zugravirea peretilor

Pentru zugravirea peretilor de la mansarda, se recomanda folosirea unei vopsele in culori deschise. Combinatia de culori, unghiuri si suprafete de sticla va permite reflectarea luminii naturale in intreaga mansarda.

Grinzile aparente

Pentru o abordare de efect, se recomanda reconditionarea si lacuirea grinzilor existente. Culoarea naturala a lemnului ofera senzatia de caldura in incaperile amenajate la mansarda.

Pardoseala

In cazul unei pardoseli din lemn este recomandata relacuirea pentru a proteja lemnul si a asigura durabilitate. Va recomandam sa folositi un lac incolor pentru a pastra culoarea naturala a podelei, insa puteti lua aceasta decizie in functie de dorintele dumneavoastra.

Scara de acces

In cazul in care scara de acces la mansarda nu exista sau nu satisface nevoia de comunicare cu nivelurile inferioare ale casei, se impune adaugarea unei noi scari de acces. In aceasta privinta puteti alege dintr-o larga varietate de forme si materiale existente pe piata.

GATA DE MUTARE!!

Felicitari!
Incaperile de la mansarda sunt de acum gata de a fi mobilate si decorate conform personalitatii si nevoilor dumneavoastra de locuire. Va puteti bucura din plin de noul spatiu castigat si intreaga atmosfera creata.

Pentru mai multe detalii, vizitati velux.ro

Related posts

Hainele și accesoriile vestimentare – altfel de elemente decorative pentru casa ta

Adina Meyers

O mansarda roz

Adina Meyers

Bucatarii mici, dar organizate ca la carte. Cum amenajezi totul intr-un spatiu redus

Adina Meyers