Amenajare baie Amenajari Interioare Decor

5 idei de design al băii de restaurant pentru a-ți dezvolta afacerea 

Vizita la un restaurant este o activitate relaxantă, cu multe aspecte care contribuie la experiența clientului. Mâncarea nu mai este singurul criteriu care contează – ambianța, decorul, muzica, oamenii sunt „ingrediente” ale unui local de succes. În perioada contemporană, decorul unui restaurant este adesea o componentă importantă în atragerea clienților, când locurile sunt catalogate ca fiind „instagramabile” de către publicul larg. Pe lângă localul propriu-zis, există un alt aspect care nu trebuie să fie trecut cu vederea – baia restaurantului tău.

Atunci când decorul, mobilierul și iluminatul strălucitor sunt hipnotizante, este imperios necesar ca baia să fie pe măsură, cu atât mai mult cu cât aceasta este o extensie a restaurantului, iar un mic efort poate face toată diferența. Așadar, iată câteva idei moderne pe care să le iei în considerare pentru a oferi clienților o experiență plăcută în baie.

Iluminarea este esențială

Orice încercare sau idee de renovare va fi inutilă dacă nu este pusă în evidență de lumini corespunzătoare. Asigură-te că iluminarea băii restaurantului tău este perfectă – nu ar trebui să fie prea slabă sau prea puternică. Oamenii au tendința de a vizita baia pentru a-și retușa machiajul sau pentru a se împrospăta puțin, iar dacă lumina este măgulitoare, s-ar putea chiar să scoată telefoanele pentru o fotografie rapidă. Analizează mai multe tipuri de corpuri de iluminat și alege unele asemănătoare cu cele din interiorul restaurantului pentru a nu perturba continuitatea dintre spații.

Oglinda

Într-o lume a smartphone-urilor și a rețelelor de socializare, fotografiile au prioritate la fiecare ieșire în oraș. Băile din restaurante sunt foarte des zonele desemnate pentru selfie-uri și sunt chiar transformate în cabine foto improvizate pentru fotografii de grup. Și, bineînțeles, fiecare fotografie are nevoie de un cadru. Acest lucru face ca investiția într-o oglindă frumoasă și modernă să fie una dintre cele mai bune idei. Ține cont de faptul că pozele din baie încărcate în online ajută, de asemenea, la impulsionarea și promovarea afacerilor. 

Alege culori calme

Psihologia culorilor este reală și joacă un rol esențial în amenajarea oricărui spațiu, inclusiv în baia unui restaurantul. Atunci când un client intră în toaletă, agitația de afară ar trebui să se stingă în momentul în care ușa se închide, pentru liniștea pe care o presupune un spațiu personal precum o toaletă. Aici este locul în care culorile neutre și reci ajută la crearea unui mediu liniștitor și relaxant. Proiectează baia restaurantului cu o paletă de culori fixă în minte, care să se potrivească cu atmosfera pe care urmărești să o construiești.

Alege obiectele sanitare potrivite

De la instalarea accesoriilor de toaletă potrivite până la selectarea unui lavoarperfect și asortarea acestuia cu bateria de lavoar potrivită, aceste alegeri pot fi factorul decisiv în ceea ce privește aspectul modern și elegant al designului băii restaurantului tău. Adăugarea altor facilități, cum ar fi blaturile de lavoar spațioase și cârligele pentru așezarea obiectelor, ajută de asemenea foarte mult, deoarece clienții vor aprecia cu siguranță atenția pe care ai oferit-o în ceea ce privește confortul și utilitatea. Chiar și suportul de hârtie igienică sau uscătoarele de mâini pot face o mare diferență.

Besco Assos Glam – GQS German Quality 

Dacă dorești să amenajezi o nouă baie pentru restaurantul tău sau să o renovezi și modernizezi pe cea existentă, accesează germanquality.ro pentru o gamă de accesorii de baie de lux care vizează o serie de nevoi funcționale și de design.

Related posts

JYSK a lansat noua colecție de interior în cadrul unui eveniment transmis live din Copenhaga

Adina Meyers

5 sfaturi pentru alegerea mobilei de dormitor perfecte

Adina Meyers

Cum acoperi ferestrele mari

Adina Meyers