Traget.ro este un magazin online unde clienții interesați pot găsi produse pentru redecorarea casei: de la vopseluri, fototapete și autocolante până la scule, parchet, textile și altele. Poate fi un bun partener de încredere în procesul de redecorare a casei, soluții optime pentru orice spațiu care are nevoie de un makeover. 

Schimbările cu adevărat observabile nu trebuie să implice mereu costuri extravagante, ci pot fi chiar la îndemână. Un fototapet poate fi încadrat în această categorie, fiind o piesă notabilă în casă, ce schimbă complet aspectul unei încăperi. 

De ce veți prefera un fototapet și prin ce se diferențiază acesta de hârtia printată

Pentru cei care sunt interesați de diverse modele în materie de fototapete pot comanda de la traget.ro. Interesant de știut totuși că fototapetele sunt produse special create pentru a fi aplicate pe perete și nu numai și trebuie să îndeplinească anumite caracteristici. 

Se diferențiază complet de hârtia printată. Pentru ca un fototapet să fie cu adevărat conform standardelor este necesar ca formatul grafic să fie clar, la o rezoluție înaltă. Indiferent cât de mare este imaginea este nevoie ca aceasta să prezinte un format grafic excepțional. 

Caracteristici esențiale pe care un fototapet trebuie să le îndeplinească

Aspectul este doar una dintre caracteristicile pe care trebuie să le îndeplinească. Este necesar ca fototapetul să fie creat din materiale speciale astfel încât să permită peretelui să respire. Este foarte important acest lucru pentru că în caz contrar apare igrasia și alți spori. 

Curățarea fototapetului este de asemenea importantă, deci materialul trebuie să permită acest lucru. Regulat poate fi șters pe deasupra, astfel încât să fie îndepărtate particulele de praf sau alte murdării, fără a afecta în vreun fel imaginea.

Alegeți varianta mai simplă

Atunci când vorbim despre fototapet putem vorbi chiar de o schimbare radicală a unei camere. Redecorarea sau schimbarea designului dintr-o cameră nu constă numai în văruirea acesteia sau în schimbarea mobilei. Un fototapet poate fi cu adevărat schimbarea de care aveați nevoie pentru acasă.

Aplicarea acestuia nu necesită atât de mult deranj față de alte schimbări de acest gen. Este ușor de aplicat pe perete și nu este neapărat nevoie de ajutorul unui profesionist. De la Traget puteți achiziționat atât fototapetul, cât și adezivul, ambele la prețuri excepționale. 

Cu siguranță va fi o investiție mai mică decât alte variante pentru care puteți opta, în timp ce poate fi acea schimbare observabilă din casă și chiar impresionantă.

Lumea copiilor – o lume plină de culoare

Tot la Traget puteți găsi și categoria de fototapet copii. Aici veți descoperi zeci de modele, imagini cu personaje din desene animate cu ajutorul cărora puteți decora camera copilului. Copilăria este acea perioadă în care veselia nu trebuie să lipsească, timp în care bucuriile vin și din cele mai mici lucruri. 

Amenajarea camerei copilului ar trebuie să fie o plăcere și chiar o relaxare. Este important ca cei mici să crească într-un mediu în care se simt în siguranță. Și cum puteți crea acest sentiment mai bine decât cu ajutorul unui decor în care să îi facă plăcere să stea. Astfel poate va accepta mai usor să doarmă în propriul său pat. 

Puteți alege din gama variată de fototapete de la Traget. Toate personajele preferate ale copilăriei pot fi regăsite aici pe diverse fototapete. Puteți alege să aplicați acestea atât pe pereți, cât și pe mobilă. Prințese, războinici, supereroi și alte personaje animate, toate regăsite în stocul de la Traget. 

O oază de relaxare chiar acasă

Recomandat ar fi ca în fiecare casă să existe acel spațiu în care cei care vor să citească, să aibă parte de câteva momente de liniște, să se relaxeze, să poată petrece timpul. Deseori acest loc este chiar livingul. Puteți crea o oază de relaxare chiar la voi acasă cu ajutorul unui fototapet.

De ce să nu alegeți din gama de fototapete cu peisaje acel model care vă inspiră și care creează cu adevărat acel sentiment de relaxare și liniște. Descoperiți gama de la Traget de astfel de fototapete, alături de cele cu model floral, urban sau chiar cele pentru ușă. 

Accesați site-ul pentru a descoperi mai multe informații și pentru a plasa o comandă. 

Contact:

comenzi@traget.ro

Related posts

Zonă de zi in şi out door

Adina Meyers

Stilul tău, designul tău și draperiile tale pe comandă.

Adina Meyers

Au renunţat la vilă pentru un penthouse

Adina Meyers