Tonuri deschise, culori naturale, combinatii de uni-uri cu imprimeuri , toate acestea pentru un interior de casa boiereasca, cu spatii foarte inalte si luminoase, in care s-a dorit obtinerea unei atmosfere romantice.

Decorul unei locuinte este cu adevarat finalizat dupa ce la ferestre sunt montate perdelele si draperiile. Acestea definitiveaza intotdeauna amenajarea si puncteaza stilul dorit.

Daca intr-un spatiu amenajat modern putem renunta sau inlocui perdelele cu sisteme de umbrit simple, gen storuri sau jaluzele, cand vine vorba de o amenajare romantica, drapajele textile nu trebuie sa lipseasca. Ne convinge de acest lucru creatorul decorului din imagine, si anume brandul Guild prin firma Casa Noua.

Perdelele si draperiile folosite se asorteaza perfect cu tapetul si cu elementele arhitecturale ale incaperii. Ba mai mult, modelele bogate ale tesaturilor imbraca si dau consistenta decorului, care altfel ar ramane destul de simplu doar cu mobilierul minimalist uni. In plus, culorile alese pentru drapaje au darul de a contura amenajarea si de a crea un contrast la nuantele deschise ale mobilierului si accesoriilor.

Consistenta materialelor folosite este si ea variata, in functie de gradul de luminozitate care se doreste pentru fiecare zona: perdea alba, diafana si draperii semi-mate pentru locul de discutie al camerei de zi, iar pentru zona de lucru cu birou, draperii opace, inchise la culoare.

Related posts

Vila superba in Borgia

Adina Meyers

Un apartament spaţios şi luminos

Adina Meyers

Modul în care mobilierul vă poate îmbunătăți viața

Adina Meyers