Amenajari Interioare Practic

Decorarea pereților cu oglinzi. Ce trebuie să ai în vedere

Oglinzile prezintă amestecul perfect intre stil si util. Deși au un scop decorativ au capacitatea de a face un spațiu mic să se simtă mai mare, iar o cameră întunecată să pară mai ușoară luminoasa.

Ce trebuie sa stii inainte de a incepe

Luați în considerare iluminarea. Iluminatul din camera ar trebui să va indrume exact catre locul in care puteti amplasa o oglindă.

Poziția și lumina din jurul oglinzii sunt esențiale. Pentru cineva care dorește să vadă„ adevărul ”, lumina naturală este cea mai buna, așa că ia în considerare agățarea unei oglinzi langa o fereastră.

Agatarea oglinzii funcționează în anumite cazuri. Faceti asta doar dacă nu există suficient spațiu pentru o oglindă de dimensiuni mari

Aveti insa in vedere faptul ca nu toate oglinzile sunt destinate a fi agățate. Unele sunt concepute pentru a fi mai ușoare. Aceste oglinzi au o etichet pe spate care vor preciza daca sunt destinate pentru asta.

Un fir de cablu agățat de un singur cârlig sau cui nu este pus în discuție atunci când vine vorba de agățarea în siguranță a unei oglinzi.

 

Alternative. Unde puteti pune oglinzile in afara bailor

 

  • Într-o intrare: Foaierul este prima impresie pe care oaspeții o au despre estetica ta. Așezarea unei oglinzi direct deasupra unei mese consolă adaugă o notă primitoare spațiului dvs. într-o clipă.
  • Deasupra foisorului: poziționați-o cu cel puțin 4-5 cm deasupra părții superioare a semineului. Insa, în funcție de grosimea cadrului, va puteti orienta mai sus, astfel încât să nu obțineți o umbră întunecată.
  • Pe ușă: alegeți o oglindă lungă și poziționați-o astfel încât să preia cât mai mult spatiu. Clemele oglindă sunt o modalitate ușoară de a executa acest lucru, dar inainte verificati că aveți o ușă solidă cu care să lucrați.

 

  • Într-o cameră de zi cu expunere sudică. Veți dori să profitați la maximum de lumina confortabilă a amiezilor, așa că așezați oglinda pe peretele opus ferestrei. Dacă este un dormitor sau undeva unde doriți să valorificați lumina dimineții, încercați fereastra adiacentă.
  • Bucataria. este unul dintre cele mai populare spații pentru oglinzi dramatice, mai ales dacă există un candelabru frumos de reflectat. Dar, fii atent. Dacă este un candelabru cu un bec expus, reflexia poate fi evidentă. În schimb, încercați o oglindă antică pentru a o difuza.

Sfaturi si trucuri

Respectați stilul de decorare. Dacă stilul este mai modern, treceți cu vederea un cadru rustic din lemn și optați pentru un design metalic cu un cadru elegant. Estetica contează în continuare atunci când vine vorba de alegerea stilului (și a culorii) oglinzii potrivite pentru casa ta.

Încercați o grupare. Agățarea unui grup de oglinzi pe un perete este o modalitate ușoară de a adăuga caracter într-un spațiu. Doar asigurați-vă că le atârnați în același mod luand în considerare proporția. Spatiul egal între fiecare oglindă este cheia.

Camerele înalte beneficiază de oglinzi verticale, în timp ce camerele lungi se descurcă mai bine cu o oglindă setată orizontal.

Gândiți-vă de două ori înainte de a instala o oglindă pe orice lucru care are multă mișcare. Un alt loc riscant pe care nu ar trebui să-l încercați singur: Deasupra patului. Dacă luați în considerare acest lucru, ar trebui să angajați un profesionist pentru a face treaba în siguranță.

 

Related posts

Expo Casa Mea, târgul casei tale. Episodul 3

Adina Meyers

Cum să curățați o toaletă în mod corect 

Adina Meyers

Curatenie de primavara in dulapuri

Adina Meyers