Solutii Constructive

Ferestre de mansarda si jaluzele rezistente la umezeala

Acestea necesita o amenajare folosind cele mai performante produse rezistente la umezeala, care nu contribuie la formarea sau mentinerea igrasiei si care nu se deterioreaza in timp din cauza aburului si a caldurii.

Pentru aceste incaperi va recomandam sa alegeti ferestrele de mansarda VELUX din lemn de pin si invelis de poliuretan vopsit alb. Poliuretanul nu permite patrunderea umezelii in lemn, conferind ferestrelor rezistenta si durabilitate maxime. Mai mult decat atat, suprafata compacta, fina si uniforma, se curata foarte usor, fara a necesita intretinere speciala. Puteti ventila eficient baia si bucataria reimprospatand rapid aerul si asigurand confortul interior, bucurandu-va in acelasi timp de lumina naturala pe toata duratal zilei. Mai mult, culoarea alba a ferestrelor VELUX asigura incaperilor design actual si luminozitate, conform tendintelor moderne in amenajarea interioara a spatiilor de locuit.

Create in special pentru spatiile umede, jaluzelele interioare cu lamele metalice se monteaza pe interiorul ferestrei, oferind intimitate. Cu ajutorul unui dispozitiv lateral puteti controla cantitatea de lumina si unghiul de patrundere a razelor soarelui prin orientarea lamelelor in directia dorita.

In timpul verii obisnuim sa lasam ferestrele deschise cat mai mult timp, din dorinta de a avea in interior un aer mereu proaspat si curat. Atmosfera poate deveni insa neplacuta daca suntem deranjati de aparitia insectelor. De aceea, va recomandam instalarea plasei impotriva insectelor pe conturul finisajului interior al ferestrei, aceasta permitand ferestrei sa ramana deschisa pentru aerisire.

Profitati de promotiile verii cu discounturi considerabile la accesoriile parasolare si castigati 3500 Euro la concursul Rulourile VELUX fac diferenta!.

In toti pasii de amenajare  a mansardei, contati pe echipa VELUX care va ofera suport si cele mai bune solutii, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati mereu de un confort interior optim.

Mai multe detalii si regulamentul concursului Rulourile VELUX fac diferenta!, pe www.velux.ro.

Related posts

Proiect casa Parter+Etaj: 120 mp

Adina Meyers

Locuinţă modernă, cu suprafeţe vitrate mari

Adina Meyers

Pompele de caldura, o solutie pentru viitor

Adina Meyers