Amenajari Interioare

Casa Iris – o casa la indemana oricui

Destinata unei familii cu un venit mediu, casa are o suprafata de 156 mp si ofera un cadru echilibrat de locuire. Este o solutie convenabila in special prin modul de folosire a spatiului construit, realizat prin mansardare cu structura de lemn. 

Datorita faptului ca sa desfasoara pe doua niveluri, parter si mansarda, casa Iris beneficiaza de o utilizare eficienta si inteligenta a spatiului, mansarda avand aceeasi suprafata utila ca si parterul, fiind utilizabila in proportie de 100%. Amplasarea ferestrelor de la nivelul acesteia este atent gandita, astfel incat sa ofere un confort vizual maxim printr-o distributie eficienta a luminii naturale.

Parterul gazduieste camera de zi, locul de luat masa si bucataria, care sunt delimitate de spatiul de primire al casei prin doua usi glisante de sticla mata. In plus, parterul detine pe langa baie, si o incapere care poate fi utilizata ca birou.

La mansarda gasim un spatiu caracterizat de o mare flexibilitate. Luminos si aerisit, se poate compartimenta in functie de nevoile fiecarei familii. In cazul de fata, s-a optat pentru trei dormitoare unde luminile si umbrele alterneaza intr-un joc continuu datorita ferestrelor de mansarda, un spatiu de recreere si o baie invadata de lumina naturala.  Holul beneficaza de o combinatie de efect de patru ferestre de mansarda, care ofera o deschidere asupra intregii case.

Locuinta unifamiliala Casa Iris este situata in Miercurea Ciuc dar poate fi construita oriunde in tara, la cererea beneficiarului. A fost consturita in urma colaborarii dintre compania VELUX Romania si compania Iris Service Ciuc, fiind finalizata in anul 2005.

Related posts

Cum sa iti pregatesti rapid locuinta pentru musafiri

Adina Meyers

Black Friday la Delta Studio – reduceri de până la 90% la soluții pentru amenajări de interior inteligente

Adina Meyers

In stilul tinerilor

Oana Voicu

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe