LifeStyle

Elimină rapid problema păduchilor de cap cu Dezanoplum

Început de școală și pentru păduchi? Nu și cu Dezanoplum.

 

A venit toamna și, ca în fiecare an, copiii se pregătesc de un nou început de an școlar. Dacă maratonul după rechizite a luat sfârșit, părinții se pregătesc pentru o nouă provocare: teama ca cei mici să nu contacteze păduchi. Dar cu Dezanoplum, soluție rapidă împotriva păduchilor de cap, problema e ca și rezolvată!

 

Pediculoza (infestația cu păduchi) afectează atât copiii cât și adulții, fiind, însă, mai des întâlnită în rândul copiilor de vârstă școlară și, prin incidență, a familiilor acestora. În ciuda opiniei generale, păduchii de cap pot fi contactați indiferent de atenția acordată igienei personale (chiar dacă părul și scalpul sunt curate) și pot apărea în orice loc, dar incidența este mai crescută în spațiile frecventate de grupuri de copii, așa cum sunt școlile. De aceea, un părinte pregătit trebuie să aibă la îndemână și Dezanoplum, pentru a fi gata să acționeze de urgență împotriva păduchilor de cap.

 

Rezolvă rapid și eficient problema păduchilor de cap!

Dezanoplum conține un ingredient cheie activ numit dimeticonă, care elimină rapid problema neplăcută a păduchilor. Cum îndepărtarea păduchilor poate fi o sarcină dificilă și frustrantă, Dezanoplum, pe lângă soluția împotriva păduchilor de cap, conține și o cască de protecție și un pieptăn special pentru îndepărtarea păduchilor morți și a ouălelor deshidratate ale acestora.

Cum acționează:

Dimeticona, ingredientul activ din Dezanoplum, nu permite accesul aerului în aparatul respirator al parazitului, acționând mecanic prin sufocarea acestora după minimum 10 minute de la utilizare, eliminând rapid păduchii și lindinii (ouăle de păduchi) deshidratați.

În plus, compoziția dispozitivului medical Dezanoplum reduce aderența lindinilor, facilitând îndepărtarea acestora.

 

Acțiunea sa este mecanică, motiv pentru care păduchii de cap și ouăle acestora nu devin rezistenți la acțiunea produsului, astfel, produsul Dezanoplum poate fi folosit de fiecare dată când apar păduchi, ținând cont de instrucțiunile de utilizare ale ambalajului. Trebuie reținut că, după utilizarea produsului, nu s-a observat reabilitarea funcțiilor vitale ale parazitului, așa că, dacă acesta a fost aplicat corect, tot ce rămâne de făcut este eliminarea acestora de pe păr cu ajutorul pieptănului special.

 

Sigur pentru sănătatea ta!

Produsul nu conține insecticide și este un dispozitiv medical special pentru îndepărtarea păduchilor de cap și ouăle acestora, foarte sigur pentru sănătatea utilizatorului. Conform testelor, Dezanoplum poate fi utilizat în siguranță de către copii, adulți, femei însărcinate și femei care alăptează. 

 

Pentru mai multe informații referitoare la transmiterea și detectarea păduchilor, dar și despre utilizarea soluției Dezanoplum, accesați www.stoppaduchi.ro.

 

Folosește Dezanoplum! Îndepărtarea păduchilor de cap nu a fost niciodată mai ușoară!

Related posts

Pericolul totalitarismului – episodul 2 al Podcastului Scena.ro

Adina Meyers

Potolește-ți setea de vară cu Litorsal!

Adina Meyers

Solutia ideala pentru parinti si copii!

Adina Meyers