LifeStyle

Arta contemporana in Biserica Anglicana din Bucuresti

Locatie: Biserica Anglicana, Str. Xenopol nr.2, sector 1 Bucuresti

(in capatul strazii Verona, aproape de parcul Gradina Icoanei)

Data: (Doar) vineri 11 mai 2012 (doar trei ore): 16.00 – 19.00

Aurel Tar continua seria evenimentelor artistice ultraperiferice cu un nou sezon intitulat „THE…”. Episodul intai cu numele de „Fleeting glimpse” este gazduit de Anglican Church of the Resurrection”, Bucuresti.

Articolul hotarat „THE” care anunta sezonul expozitional marca TAR respecta definitia a carei functie este de a arata ca acel cuvant care-l urmeaza denumeste un obiect, concept etc. cunoscut de vorbitor/ privitor sau individualizat artistic dintr-o multime de obiecte similare.

Instalatia artistica „Fleeting glimpse” pozitioneaza arta contemporana in spatiul cultural alternativ al bisericii. Un vehicul simbolic actualizat de TAR este cel al tipologiei madonelor regasite in reprezentari de forta din iconografia populara contemporana. Episodul „Fleeting glimpse” evalueaza puterea unor astfel de imagini contemporane in spatiul bisericii.

Acest mix contemporan unic de pictura, instalatie si performance este realizat doar pentru trei ore in intervalul 16.00-19.00, vineri 11mai 2012.

Articole similare

Ce este balayage-ul ?Afla cum sa iti perfectionezi tehnica

Adina Meyers

Top 5 retete cu putine calorii pe care sa le incerci dupa sarbatori

Adina Meyers

Cele mai noi creații de designer și artizan realizate special pentru Mării și Mărioare, pe 8 și 9 septembrie, la ultima ediție din 2018 a Grădinii cu Artiști!

Adina Meyers