LifeStyle

Arta contemporana in Biserica Anglicana din Bucuresti

Locatie: Biserica Anglicana, Str. Xenopol nr.2, sector 1 Bucuresti

(in capatul strazii Verona, aproape de parcul Gradina Icoanei)

Data: (Doar) vineri 11 mai 2012 (doar trei ore): 16.00 – 19.00

Aurel Tar continua seria evenimentelor artistice ultraperiferice cu un nou sezon intitulat „THE…”. Episodul intai cu numele de „Fleeting glimpse” este gazduit de Anglican Church of the Resurrection”, Bucuresti.

Articolul hotarat „THE” care anunta sezonul expozitional marca TAR respecta definitia a carei functie este de a arata ca acel cuvant care-l urmeaza denumeste un obiect, concept etc. cunoscut de vorbitor/ privitor sau individualizat artistic dintr-o multime de obiecte similare.

Instalatia artistica „Fleeting glimpse” pozitioneaza arta contemporana in spatiul cultural alternativ al bisericii. Un vehicul simbolic actualizat de TAR este cel al tipologiei madonelor regasite in reprezentari de forta din iconografia populara contemporana. Episodul „Fleeting glimpse” evalueaza puterea unor astfel de imagini contemporane in spatiul bisericii.

Acest mix contemporan unic de pictura, instalatie si performance este realizat doar pentru trei ore in intervalul 16.00-19.00, vineri 11mai 2012.

Related posts

Magia Sarbatorilor la Bell’Agio Casa acum si in Baneasa Shopping City

Adina Meyers

Direcția 5 serbează ”Valentine’s Day” 4 zile și 4 nopți

Adina Meyers

Dezumidificator, uscator de rufe sau calorifer? Care este cel mai bun mod de a usca rufe in casa

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe