LifeStyle

Top 4 idei de cadouri inedite pentru casa nouă

Mutarea într-o casă nouă, amenajarea acesteia și tot ceea ce implică acest proces reprezintă startul unei adevărate aventuri. Indiferent că ești cel care se mută, sau prietenul celor care fac acest pas important în viața sa, cadourile pentru casă nouă sunt esențiale pentru o tranziție perfectă.

Iată câteva idei de cadouri de care se poate bucura orice persoană care se mută într-o nouă locuință:

Accesorii decorative și parfumuri

Atmosfera dintr-o casă este acum prioritatea numărul unu a celor mai mulți oameni. Mediul relaxant și plin de inspirație de acasă este o oază de liniște, atât pentru cei care lucrează remote, cât și pentru cei care se întorc după o zi lungă la birou.

Pentru a crea atmosferă este nevoie de accesorii potrivite, cât și elemente care influențează simțurile. De exemplu, ai la dispoziție gama de difuzoare profesionale prin care poate fi parfumată întreaga locuință cu aromele preferate de proprietari. Poți alege de la arome fresh de citrice, până la parfumuri condimentate și spicy. 

Ține cont și de decorul locuinței noi, deoarece accesoriile și aromele pentru casă trebuie să se potrivească stilului ales. Accesoriile precum plantele sau florile uscate se potrivesc în cazul unii design rustic sau boem, iar obiectele din materiale precum piatra sunt ideale într-un stil contemporan.

Accesorii pentru pereți

Pereții dau personalitate unei locuințe, indiferent că este vorba de culoare, un pattern deosebit sau un tapet impersionant. Chiar și pereții albi pot ajuta la crearea unui decor cu adevărat original. Acest lucru poate fi ajutat de accesoriile pentru pereți precum tablouri, mici sculpturi sau alte elemente care se potrivesc locuinței noi.

Pentru a oferi un cadou practic și plăcut din punct de vedere estetic, alege un difuzor de aromă Wave, care poate fi montat pe perete și care funcționează pe baza unei tehnologii avansate de difuzare a parfumului pentru casă. Combină mereu utilul cu frumosul când vine vorba de cadourile de casă nouă.

Electrocasnice mici

Amenajarea unei locuințe noi implică multe cheltuieli, așa că poți să-i ajuți pe proprietari cu o serie de cadouri practice. Electrocasnicele mici sunt potrivite pentru un început nou, fresh și optimist. Discută despre nevoile prietenilor pe care vrei să-i surprinzi și achiziționează electrocasnice precum mașini de măcinat cafeaua, espressoare, mixere sau aparate pentru purificarea aerului.

De asemenea, dacă cei care se mută așteaptă un copil sau fac eforturi în această direcție, poți să le oferi un sistem de supraveghere pentru bebeluși sau accesorii pentru camera acestuia.

Seturi pentru bucătărie

Bucătăria este un loc versatil, pe care merită să-l explorezi în ceea ce privește articolele potrivite pentru acest spațiu din casă. Fie că este vorba despre seturi de veselă sau pahare pentru anumite cocktailuri, cu siguranță acestea vor fi primite cu entuziasm.

Dacă persoanele cărora le oferi cadourile sunt pasionate de băuturi selecte, achiziționează un set de barman pentru prepararea cocktailurilor și instrumente speciale pentru amestecat. În acest fel îi poți ajuta să se bucure în continuare de o pasiune creativă și aromată.

Fă experiența mutatului în casă nouă un moment de neuitat și oferă cadouri care transformă locuința într-un adevărat cămin.

Related posts

Promotii feroce la Plaza Romania!

Adina Meyers

Faimosul club Jimmy’z din Monte Carlo se mută la București pentru o noapte. La petrecere este posibil să participe și Philipp Plein.

Adina Meyers

Tot mai multi romani cauta ferestre cu sticla multifunctionala

Adina Meyers