LifeStyle

Electrolux sustine pasiunea culinara la Cupa Agentiilor la Gatit, organizata de IQads

Electrolux invita specialistii din industria MarComm ce vor participa la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl sa-si etaleze creativitatea in bucatarie.

Astfel, in cadrul Cupei, Electrolux va integra platforma Secret Ingredient, iar cele  32 de echipe isi vor alege cate un ingredient secret propus de Electrolux si il vor utiliza intr-un mod inedit in reteta cu care vor participa la competitie.

Provocarea are la baza platforma Secret Ingredient lansata de Electrolux, care incurajeaza consumatorii sa incerce mereu ceva nou in bucatarie, adaugand tehnologiei cu care sunt dotate echipamentele Electrolux informatii, trucuri si secrete oferite de cei mai renumiti Chefi parteneri Electrolux. Pe platforma Secret Ingredient Electrolux propune luna de luna cate un ingredient secret, alaturi de metode prin care acesta poate fi integrat in mesele de zi cu zi intr-un mod eficient, sanatos, usor si creativ.

Astfel, persoanele care activeaza in domeniul marketingului si al publicitatii, intr-o agentie sau in mass-media, si sunt pasionate de domeniul gatitului, isi pot inscrie echipa completand formularul de pe site-ul Cupei pana pe 2 iulie. Tot pana la data mentionata echipele trebuie sa trimita reteta prin care vor folosi intr-un mod creativ ingredientul secret ales. Calificarile vor avea loc pe 15 si 16 iulie si finala si gala de premiere pe 17 iulie, toate la Chef Parade Cooking School, un spatiu dedicat pasiunii culinare, dotat cu aparatura Electrolux.

In cadrul Cupei vor avea loc atat ateliere de gatit, cat si probe speciale propuse de catre parteneri. Preparatele vor fi analizate de catre un juriu format din reprezentanti, Chef Parade si ai partenerilor, pe criterii precum creativitate, tehnica si lucrul in echipa. Cele mai reusite si creative rezultate vor fi premiate, echipa care va strange cel mai ridicat punctaj va fi desemnata Agentia Anului la Gatit, iar echipa care va impresiona reprezentantul Electrolux din juriu va primi Premiul Secret Ingredient.

Electrolux sustine IQads in cautarea celor mai creativi dintre bucatari si cei mai bucatari dintre creativi, in editia a III-a a Cupei Agentiilor la Gatit. 

Related posts

Ghimbirul – Ingredientul Secret al lunii martie de pe platforma Electrolux

Adina Meyers

Heimtextil 2010

Adina Meyers

Yoga poate proteja împotriva COVID-19. Premierul Indiei susține această teorie – VIDEO

Adina Meyers