LifeStyle

Noul Netbook Lenovo prezinta un design cu un stil aparte si extra portabilitate

Mai subtire si mai usor, la pachet cu ultimele tehnologii în materie de divertisment si de conexiune wireless

Lenovo a lansat noul netbook IdeaPad S10-2 pentru a le oferi celor care folosesc internetul, retelele sociale si telefoanele mobile ultimele realizari în ceea ce priveste conectivitatea, divertismentul si performanta si pentru a le favoriza conexiunea la internet, dându-le posibilitatea de a se bucura de computerul personal oricând si oriunde.

Noul netbook IdeaPad S10-2 ofera consumatorilor caracteristici precum: modele cu conexiune 3G, sunet amplu prin  tehnologia castilor Dolby pentru muzica si filme, precum si  autonomie de lunga durata. Lenovo a creat noul netbook IdeaPad S10-2 mai subtire si mai usor decât modelul mai vechi si i-a oferit un design unic, expresiv si colorat.

“Piata netbook-urilor este într-o continua schimbare, iar consumatorii ne spun ca vor sa încorporeze toate functiile celor mai folosite surse de divertisment, cum ar fi fotografii digitale, online, TV, muzica si retelele sociale într-un singur dispozitiv portabil si la pret accesibil”, a spus Dion Weisler, vicepresedintele Business Operations, Idea Product Group, Lenovo. ”Am tinut cont de feedback-ul consumatorilor în crearea noului netbook IdeaPad S10-2 netbook si le oferim astfel posibilitatea de a beneficia de mai multe cai de conexiune, cu optiunea de conexiune wireless, inclusiv 3G, un design special si caracteristici de divertisment.

Chiar daca dimensiunea scade, performanta creste

Pentru consumatorii sunt din ce în ce mai activi fiecare centimetru conteaza, asa încât miza este un laptop mic si usor, pentru a salva spatiu si pentru a fi mai usor de transportat. Noul netbook IdeaPad S10-2 cântareste cu putin peste 1 kilogram si are mai putin de un centimentru grosime, fiind cel mai indicat când vine vorba de portabilitate si accesibilitate. Lenovo a oferit noului produs un model modern si sofisticat al capacului cu optiuni de personalizare, alegând între culorile gri, roz, alb sau negru.

În timp ce Lenovo a lucrat la subtierea produsului pentru a-i creste portabilitatea, i-a oferit o alta caracteristica importanta – usurinta în utilizare – prin intermediul unei tastaturi mai mari decât a celorlalte modele. Daca vom compara tastatura noului model de netbook de la Lenovo cu o tastatura standard, diferenta dintre ele în ceea ce priveste marimea este de 10%. Aceasta caracteristica ajuta consumatorul sa tasteze mai bine. Touchpad-ul ocupa o suprafata mai mare pentru a creste accesibilitatea si a ajuta consumatorul sa lucreze mai relaxat, iar netbookul mai contine de asemenea 3 porturi pentru USB, un cititor de card de tip 4 in 1 si pâna la 6 ore autonomie. Noul IdeaPad S10-2 prelungeste perioada de autonomie cu 30%, în comparatie cu modelele anterioare.

Internet si divertisment “la comanda”

Consumatorii pot accesa internetul oricând îsi doresc pentru a trai o experienta extraordinara în domeniul online-ului îmbinata cu divertisment.

Lenovo a echipat noul IdeaPad S10-2 cu tehnologia castilor Dolby pentru a amplifica experienta audio a consumatorilor. Utilizatorii pot purta orice tip de casti deoarece sunetul stereo va ajunge la acestia la fel, prin 5.1 canale audio.
 Pentru utilizatorii care tin la functionalitate,  Lenovo a creat Lenovo QuickStart care permite acestora sa acceseze într-un mod rapid aplicatiile de care au nevoie. Acestia pot asculta muzica, pot privi poze sau vorbi pe Skype, chiar si înainte de încarcarea sistemului de operare.  De asemenea, utilizatorii sunt doar la un click distanta de Lenovo Social, un site special creat pentru acestia care îi ajuta sa cunoasca retelele sociale mai bine.

De asemenea, tot la comanda, utilizatorii se pot bucura de VeriFace, o tehnologie ce recunoaste fizionomii si în loc sa foloseasca parola pentru a-si accesa netbookul, acestia pot folosi propria fizionomie care va fi recunoscuta de catre noul netbook.

Dispozitivul contine de asemenea o camera web încorporata, cu ajutorul careia se pot face înregistrari.

Extra portabilitatea înseamna o protectie mai mare a datelor aflate pe netbook.  Cu Lenovo OneKey™ Rescue System utilizatorii isi pot recupera datele de pe netbook in cazul in care acestea au fost furate.

Dispozitivul poate fi programat sa efectueze o scanare de virusi inainte ca utilizatorul sa intre in sistemul principal de operare. Performanta netbookului este data si de catre tehnologia  Intel Atom, dimensiunea ecranului de aproape 26 de centimetri si de capacitatea mare de stocare de date pe hard drive.

Pret si Disponibilitate

Notebook-ul IdeaPad S10-2 este disponibil prin intermediul partenerilor de afaceri. Pretul incepe de la 349$.

Related posts

Skateboardingul, sportul olimpic de la Tokyo, desconsiderat în România. Care sunt avantajele practicării lui

Adina Meyers

MENATWORK un furnizor la 360 grade !

Adina Meyers

Arome de vara

Adina Meyers