Ce poate fi mai frumos decat o seara petrecuta in propria gradina, pe care ai amenajat-o asa cum ti-ai dorit? Nu este deloc greu sa iti creezi un colt feeric in gradina ta, daca ai la dispozitie cateva lucruri.

Iata cateva moduri in care poti sa-ti amenajezi o gradina perfecta:

Delimiteaza-ti spatiul

Inainte de toate, decide cum vrei sa folosesti mai bine si mai bine gradina, in ce loc ai vedea spatiul de relaxare, unde vrei sa plantezi flori sau fructe, spre exemplu, sau unde vrei sa iti lasi cainele sa se joace. Este important ca spatiul sa fie cat mai bine impartit, nu numai datorita aspectului, cat si datorita confortului tau.

Cumpara-ti bancile sau canapelele potrivite

Nu te rezuma la o traditionala masa de plastic si cateva scaun. Imagineaza-ti un spatiu cat mai creativ, indrazneste sa folosesti chiar canapele sau fotolii, daca spatiul este acoperit si usor izolat.

Planteaza pomi

Poti planta pomi mai mici, ori care nu necesita o ingrijire prea atenta. Pentru ca vor schimba cu desavarsire aspectul gradinii tale, iar cu ghirlande luminoase prin ei vor arata chiar si mai bine!

Decoratiuni de gradina

Musai, nu uita de decoratiunile de gradina, pentru ca si ele vor contribui semnificativ la atmosfera feerica pe care ti-o doresti. Poti sa alegi diverse felinare, lampi sau chiar statuete din piatra. Pe piatraonline.ro poti gasi mai multe tipuri de decoratiuni.

Improvizeaza!

Daca ai mai multe obiecte vechi, pe care nu ai fi crezut ca le vei mai folosi vreodata, acum este timpul sa le… transformi! Pune-ti imaginatia in practica si modifica diverse lucruri, pentru a le transforma in decoratiuni de gradina. Un cos mai vechi se poate transforma in ghiveci, o galeata nefolosita in vaza si asa mai departe!

 

Related posts

Design pentru gradina: 10 idei cu stil

Adina Meyers

Cum creezi un decor vintage în baie în doar 7 pași

Adina Meyers

4 greșeli pe care le faci atunci când îngrijești gazonul și cum să le repari

Adina Meyers