LifeStyle

Duraziv lanseaza Duraziv cu Kauciuc AM 17

Duraziv lanseaza Duraziv cu Kauciuc AM 17, un adeziv flexibil care se poate aplica pe vreme geroasa, la temperaturi de -5°C si care se usuca extrem de rapid, in aproximativ 5 ore suprafata de gresie sau piatra naturala fiind deja practicabila la trafic intens. In plus, produsul asigura un consum cu 30% mai redus decât cel al unui adeziv obisnuit, ceea ce permite si economii financiare deloc de neglijat. Kauciucul® din compozitie asigura durabilitate in timp si usurinta in aplicarea produsului.

Datorita Kauciucului®, noul adeziv este atât de eficient incât cu ajutorul lui se poate aplica un alt strat de faianta, gresie sau piatra naturala, direct peste o suprafata de faianta deja existenta.

„Duraziv cu Kauciuc® AM 17 este un produs de urgenta, pentru cei aflati in criza de timp, care doresc sa execute lucrari pe vreme geroasa, având siguranta ca nu vor aparea avarii ulterioare. Acest produs ofera posibilitatea de a nu mai pierde timp pretios cu indepartarea suprafetei initiale de gresie sau faianta” a declarat Marga Calin, Director de Marketing Duraziv.

Noul adeziv este recomandat si pentru proiectele de renovare rapida a spatiilor comerciale sau a sediilor de companie care trebuie finalizate peste noapte, pentru a nu impiedica accesul clientilor in magazin sau a angajatilor in propriile birouri. Spre deosebire de un adeziv obisnuit, Duraziv cu Kauciuc® AM 17 permite lipirea rapida de placi ceramice peste placari mai vechi sau pardoseli incalzite, precum si reparatii rapide la placari mai vechi.

„Majoritatea constructorilor sunt speriati in sezonul rece de eventualele probleme ce pot aparea la lucrarile de constructii. Materiale de constructii precum cimentul, betonul, ipsosul, adezivii sau gleturile, sunt sensibile la inghet. Cu toate acestea, exista solutii pentru fiecare segment in parte. Respectiv, in cazul adezivilor, am dezvoltat variante speciale pentru iarna, care contin cimenturi speciale cu caldura de hidratare mare si cu intarire rapida, reducându-se astfel riscul inghetarii ” a declarat Marga Calin, Director Marketing Duraziv.

Adezivul AM 17 este un produs Expert din gama de adezivi produsa de Duraziv. Caracteristicile tehnice speciale si aditivarea cu KauciucÒ  fac din AM 17 un adeziv unic pe piata româneasca, care in plus este comercializat si la un pret corect. AM 17 de la Duraziv se poate folosi si pentru placile naturale inchise la culoare, klinker, cotto sau pentru alte categorii de placi ceramice.

Duraziv cu Kauciuc® AM 17 lipeste foarte bine placi ceramice absorbante si portelanate, la interior si exterior, fiind indicat pentru terase si alte suprafete expuse la factori atmosferici. Ingredientul Kauciuc® din compozitia adezivului accentueaza cele mai importante doua atribute pe care trebuie sa le aiba un adeziv – durabilitatea in timp, sustinuta de o aderenta deosebita, atât la suport, cât si la placa dar si lucrabilitatea superioara (usurinta in aplicarea produsului).

Duraziv garanteaza rezistenta produsului timp de 10 ani de la data punerii in opera, cu conditia respectarii normelor de aplicare si a indicatiilor din fisa tehnica a produsului.

Adezivul AM 17 este disponibil in varianta de 20 kg, suficient pentru placarea a 8 pâna la 10 mp si are un pret de lista de 49,6 RON. Produsul de comercializeaza in depozitele de materiale de constructii si in magazinele de profil.

Related posts

Bricolaj pentru plante

Adina Meyers

Lanțul de cafenele Okfea lansează “Okfea cu flori” și conceptul de fix pricing pentru cocktailuri after-work

Adina Meyers

Orhideele de apartament: delicate, elegante, exotice

Adina Meyers