Image default
Practic

Cum poate fi amenajat un balcon pentru mai mult spatiu

Daca apartamentul tau nu se bucura de o suprafata prea generoasa si iti mai doresti o incapere in plus, nu e nicio problema. Cu putina imaginatie balconul poate fi transformat asa cum visezi.

Iti doresti ca tu si familia ta sa serviti masa in asa numitul „dining". Folosind bucataria in acest scop, nu ai mai avea spatiu pentru gatit. In acest caz, balconul se poate transforma destul de usor intr-o mini-bucatarie, mai ales daca se afla in continuarea acesteia. 
De multe ori, pentru amenajarea biroului, nu este posibila alocarea unei incaperi separate, insa nu este cazul sa disperi. Foloseste balconul ca loc pentru studiu. Amenajandu-l adecvat, poate fi chiar un colt relaxant, stimulativ, care sa te inspire.
Daca esti o impatimita a florilor si nu locuiesti la casa, transforma balconul in mini-gradina ta de vis. Alegerea plantelor o poti face in functie de directia in care bate soarele, precum si de tipul balconului: inchis sau deschis. Unele plante iubesc soarele, altele se dezvolta mai bine la umbra, iar destul de multe tolereaza orice fel de conditii. Un balcon mai spatios poate fi transformat intr-un mini-living pentru servirea cafelei sau ceaiului, amenajat in stil rustic sau exotic. 

Sursa foto: www.pinterest.com

 

Articole similare

De ce sunt importante jucariile educative

Elena Virlan

Living în nuanțe elegante de maro și bej

comunicat de presa

4 incaperi un open space

revista Domus Util

Lasă un comentariu