Amenajari Interioare

Colecție specială de mese la reduceri – 5 mese „tres chic” la promoție

Când alegem o masă pentru dining sau bucătărie trebuie să avem în vedere mai multe situații. Esențial este numărul de persoane pentru că în funcție de acest aspect masa va trebui să aibă o formă, o dimensiune și un număr corespunzător de scaune.

Vă propunem cinci exemple de mese de acest fel care, cu siguranță vă vor încânta pentru că se pot plia în același timp pe stilul retro, tradițional, scandinav sau chiar modern, așa încât își pot găsi ușor loc în orice casă:

Masa reprezintă un simbol al reunirii familiei și al meditației, cu atât mai mult masa rotundă este indicată în bucătărie pentru a lua masa dar și pentru a servi o cafea sau a discuta diverse subiecte. Un concept apărut în legenda Camelotului încă din secolul al V-lea este de fapt un simbol care dorește să transmită că toți participanții așezați la o masă rotundă sunt egali, fără ca unul să fie mai important decât celălalt. Și în zilele noastre a rămas ca o metaforă ce semnifică zona de pace și prosperitate.

Masa Point creează o atmosferă caldă în orice locuință pentru că este o masă rotundă, fără colțuri, are blatul transparent dând senzația de spațialitate și un design plăcut. Poate fi integrată atât în zona de luat masa din living cât și în bucătărie întrucât nu ocupă foarte mult spațiu. Prin forma sa circulară oferă un spațiu ergonomic tuturor ocupanților. Este o masă optimă pentru patru persoane unde poți lua o gustare, un ceai sau o cafea în compania celor mai apropiați prieteni.

Cu o formă relativ simplă dar cochetă, masa Persia oferă posibilitatea de a mări vizual un spațiu mic, poate fi un truc cu efect decorativ de amenajare într-o  bucătărie mică, în living sau chiar pe un hol. Această piesă de mobilier este realizată din blat de sticlă și cadru metal oferindu-i versabilitate, așa încât se poate încadra foarte bine într-o bucătărie în stil retro sau într-una cu decor modern. Mult mai încăpătoare decât o masă pătrată datorită lipsei colțurilor este indicată pentru patru persoane.

Masă Butterfly este utilă pentru cei care preferă stilul scandinav dar nu numai, perfectă pentru crearea unei atmosfere intime. Chiar dacă este confecționată dintr-un cadru metalic robust și blat MDF 50 mm, aceasta conferă eleganță și rafinament prin aspect. Designul modern și forma originală oferă o combinație inedită chiar și pentru cei mai exigenți utilizatori. Masa este optimă pentru 6 persoane.

Alte două modele interesante cu siguranță vă vor capta atenția deoarece este vorba despre mese elegante, cu blat din sticlă și cu mai multe locuri la masă, indicate în mod special pentru cei care au mai mulți invitați la masă sau au o familie mai numeroasă.

Piesa centrală într-un decor modernist, Masa Tokyo impresionează prin design-ul modern dar şi prin dimensiuni, fiind proiectată cu blat din sticlă securizată 12 mm și picioare din MDF wenge și metal cu finisaj crom. Are o capacitate generoasă pentru opt persoane la masă.

O masă modernă cu linii minimaliste, Masa Eden poate fi o alegere bună pentru dinning sau bucătărie. La această masă elegantă pot lua cina șase persoane. Grație blatului din sticlă securizată și picioarelor din metal cu finisaj cupru masa este rezistentă și stabilă. Estetica minimalistă a mesei Eden în mod sigur seduce privitorul.

Aceste mese reușesc să îmbine utilul cu plăcutul, să creeze un echilibru între simplu și complex, între clasic și elegant. Liniile clare sau ușor curbate le fac să fie versatile, potrivindu-se în bucătărie, într-un birou mic sau în living ca masă pentru invitați.

Related posts

Decor si ambianta haute couture

Adina Meyers

Scapa de aglomeratia de cabluri si aparate din casa. Afla cum sa integrezi discret tehnologia in locuinta ta

Adina Meyers

Vila montana construita in trepte

Adina Meyers