Practic

Amenajări pentru sezonul rece

Scenariul este la fel an de an: odată cu sezonul rece, majoritatea activităţilor noastre se mută în interior. De acum şi până la primăvară, ne vom petrece timpul liber mai mult pe acasă, ceea ce înseamnă că toată atenţia noastră se va îndrepta spre propriul cămin.

Tocmai de aceea, ne-am propus să vă arătăm ce puteţi face pentru ca locuinţa voastră să fie mai caldă, mai prietenoasă şi mai confortabilă, fără a vă da bugetul peste cap. Treceţi la „garderoba” de iarnă, compusă din textile groase, realizate din ţesături şi fibre naturale (in, bumbac şi lână). Schimbarea de decor poate începe dinspre exterior spre interior, mai exact cu zona ferestrelor. Pentru a crea mai multă intimitate, înlocuiţi perdelele diafane cu altele mai adecvate perioadei sau cu draperii.

Apoi, concentraţi-vă atenţia asupra locului în care vă place cel mai mult să vă relaxaţi, şi anume canapeaua din living. Pentru a o face mai confortabilă şi mai atractivă, sunt de ajuns câteva pernuţe comode, asortate cromatic cu draperiile, şi o pătură călduroasă, în care să vă strecuraţi ori de câte ori vi se face răcoare. Şi pentru că frigul se simte cel mai mult la picioare, aşezaţi în faţa canapelei un covor pufos. Nu uitaţi nici de fotoliul de lângă geam, în care obişnuiţi să citiţi. Accesorizaţi-l cu o pernă care să vă ţină spatele drept şi cu un pled moale, care se va dovedi foarte util în serile mai reci. Apoi mutaţi-vă în dormitor, unde, obligatoriu, scoateţi din dulap pilota din fulgi de gâscă, pentru a vă bucura de tot confortul în timpul somnului.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Pătuțul copilului – alegeri sigure de la Nichiduță

Adina Meyers

La moda in 2016: chiuveta rustica, tip farmhouse

Adina Meyers

Sugestii pentru un living bine amenajat

Adina Meyers