LifeStyle

Continuă înscrierile la Cangurul Lingvist-Engleză

Proiectele Educaționale Cangurul au decis prelungirea perioadei de înscriere la testarea Cangurul Lingvist-Engleză. Astfel, profesorii sau părinții care nu și-au înscris încă elevii la Cangurul Lingvist-Engleză din 3 martie, o mai pot face până săptămâna viitoare, la 21 februarie.

Înscrierile se pot face pe www.cangurul.ro, la adresa de e-mail inscrieri@cangurul.ro sau la numerele de telefon 0212434035 şi 0212434036.

Testarea se adresează elevilor din clasele III-XII care nu sunt vorbitori nativi și nici nu au frecventat cursurile unei școli cu predare în limba engleză mai mult de doi ani.

Indiferent de clasă, elevii pot alege unul dintre cele cinci niveluri de competențe: Story, Joey, Wallaby, Grey Kangaroo și Red Kangaroo . Nivelul Story se adresează cu precădere elevilor din clasele III-IV și este compus din 30 de itemi. Elevii care aleg acest nivel nu se califică la etapa de baraj. Testele Joey, Wallaby, Grey Kangaroo și Red Kangaroo sunt compuse din 50 de itemi fiecare. Se vor puncta 40 de întrebări, primele la care s-a răspuns. Toate informațiile despre Cangurul Lingvist – Engleză sunt pe: http://cangurul.ro/images/afise/afise2017/engleza/regulament-engleza-2018.pdf.

 

 

 

 

 

Related posts

Ajută copiii din centre de plasament să ajungă MARI! Dăruiești timp, primești bucurie!

Adina Meyers

Franke celebreaza 15 ani in Romania

Adina Meyers

Musli Sano Vita – dublu campion anul acesta

Adina Meyers