Amenajare living Practic

Cum amenajezi un living pentru distractia intregii familii

Atunci cand vine vorba de distractie, nu exista loc mai bun pentru aceasta ca sufrageria, iar asta pentru ca ea ne pune la dispozitie un spatiu suficient de generos pentru a putea crea o zona perfecta pentru petrecerea timpului nostru liber. Printre cele mai comune activitati atunci cand vine vorba de petrecerea timpului liber intr-un mod cat mai placut se numara vizionarea de filme alaturi de membrii familiei noastre sau prietenii apropriati, ascultarea melodiilor preferate precum si sesiunile de jocuri pe calculator sau pe console.

Toate aceste activitati necesita o amenajare speciala a sufrageriei noastre, precum si cumpararea unor aparate care sa ne ajute sa ne bucuram la maxim de putinul timp pe care noi il avem liber.

Primul lucru pe care tu va trebui sa il ai in vedere este cumpararea unui televizor. In alegerea sa va trebui sa te gandesti care va fi distanta la care o sa amplasezi canapeaua sau fotoliile. De ce? Pentru ca in functie de acest lucru o sa stii care este cea mai buna diagonala pe care trebuie sa o aiba televizorul. Noi aici recomandam aplicarea regulii 1/3. Adica in cazul unui televizor cu ecran de 1 metru (100 cm), noi va trebui sa stam la o distanta de maxim 3 metri de acesta. De asemenea, iti recomandam sa iti indrepti atentia doar catre modelele care sunt capabile sa ruleze imaginii la o rezolutie de cel putin 1920 x 1080 pixeli (adica Full HD), astfel incat calitatea acestora sa fie una excelenta.

Pe langa rezolutie si diagonala, importante sunt si unghiurile de vizibilitate pe care ecranul le poate oferi. Acest aspect este cu atat mai important cu cat mai multe persoane se vor uita in acelasi timp la el. Iti doresti ca toti sa se bucure de o calitate ireprosabila a imaginii, nu-i asa? In ceea ce priveste specificatiile de sunet, acestea pot fi ignorate, deoarece ele nu conteaza foarte mult.

De ce am spus ca nu conteaza foarte mult specificatiile de sunet ale unui televizor? Pentru ca nu te vei folosi de boxele integrate, ci o sa optezi pentru un sistem de sunet de sine statator. Mai exact, suntem de parere ca cel mai bine este sa iti indrepti atentia catre un sistem home cinema de tip 5.1, astfel incat sa te bucuri de o calitate inalta a sunetului, care va fi imprastiat prin toata sufrageria.

Pentru amatorii de jocuri exista mai multe optiuni care pot fi luate in considerare, dar in principal sunt doua care merita atentia noastra, fiind vorba de Xbox One si PS 4. Ce alegi aici depinde doar de tine. Fiecare consola de jocuri are avantajele sale. Intereseaza-te, vezi ce are de oferit fiecare, precum si care sunt jocurile exclusive puse la dispozitie de acestea. In acest fel vei stii exact spre care sa iti indrepti atentia.

Nu trebuie sa pierdem din vedere nici canapeaua si fotoliile, iar asta pentru ca este important ca ele sa fie unele relaxante si capabile sa ne ofere un confort sporit. Acest lucru este necesar mai ales in cazul sesiunilor foarte lungi de gaming, in urma carora ne putem trezi cu dureri de spate daca nu este sustinuta asa cum trebuie coloana. Asadar, nu ignora acest aspect, deoarece este unul destul de important.

Related posts

9 bucătării rustice și ce trebuie să știi despre amenajarea lor

Adina Meyers

Ești în căutarea unui administrator profesionist pentru imobilul tău? 

Adina Meyers

Amenajări pentru sezonul rece

Adina Meyers