LifeStyle Practic

Cum să-ți faci patrupedul celebru pe Instagram – ghid complet

Social media este locul perfect pentru a petrece ore în șir privind poze cu cele mai drăguțe animale. Instagram a devenit cea mai populară platformă pentru distribuirea de fotografii cu animale.

Recent, hashtag-urile #dogsofinstagram și #catsofinstagram au depășit milioane de utilizări, iar cu atât de mult conținut din întreaga lume este greu să ieși în evidență.

Iată o listă de elemente-cheie la care oamenii să se gândească atunci când încearcă să-și promoveze animalele pe Instagram:

1. Celebrează-le personalitatea unică

Drăguțe, obraznice, stângace, aventuroase, animalele noastre au propriul lor caracter. Cu toții știm cât sunt de speciale, așa că trebuie să celebrăm ceea ce le scoate în evidență și să le spunem povestea.

2. Alege cu grijă vestimentația

Creează un look distinctiv care să facă diferența. Fie că vorbim despre haine elaborate, accesorii la modă sau conținut tematic de sărbători (costum de dovleac ori căciuli de Moș Crăciun), tuturor le place o schimbare de paradigmă. Pe de altă parte, dacă acesta nu este stilul animalului tău, fii sincer. Tot secretul e să rămâi autentic.

3. Pregătește decorul

Instagram este o platformă bazată pe elementul vizual, așa că e esențial să construiești o imagine care atrage atenția și un conținut care să te facă să-ți oprești degetul în dreptul butonului cu inimioară. Recuzita, fundalul, lumina bună și o imagine focalizată corect sunt esențiale pentru conturarea caracterului animalului tău de companie și pentru fotografii care să-i facă pe utilizatori să interacționeze cu ceea ce postezi.

Chiar vorbim de prânzul la o cafenea, un pahar la un anume bar, plimbările pe coastă sau cuibăritul pe canapea, acasă – alege decoruri variate care aduc ceva nou, dar care să fie compatibile cu personalitatea patrupedului tău.

4. Fotografiază din unghiul potrivit

Optează pentru cel mai bun unghi, cel care evidențiază personalitatea animalului tău, dar și orice fel de trăsături fizice distinctive. Cu cât lucrați mai mult împreună, cu atât vei descoperi postura care îl avantajează cel mai tare, fie că este vorba despre o poziție de putere care să transmită încredere, fie că alegi să surprinzi mângâiatul pe burtă, ce îi arată latura jucăușă. Gustările vor fi, cu siguranță, aliatele tale la acest capitol!

5. Concentrează-te pe calitate

Folosește cel mai bun echipament pentru a capta imagini clare ce scot în evidență fiecare centimetru din personalitatea strălucitoare a animalului tău. Încearcă să obții imagini uimitoare, precise și clare cu acei „ochi de cățeluș” care cu siguranță îi vor opri pe oameni din scrolling, ca să îi admire.

6. Atenție la descrierea fotografiei

La rândul său, descrierea atașată fotografiei te poate ajuta să aduci la viață personalitatea și povestea animalului tău, oferindu-le fanilor „o călătorie” în gândurile lor. Tonurile spirituale, amuzante sau sarcastice sunt foarte populare, bineînțeles în funcție de fiecare patruped. Adaugă postărilor tale și hashtag-uri în tendințe pentru a te asigura că „blănosul” beneficiază de toată expunerea pe care o merită.

7. Fii consecvent

Păstrează același registru tot timpul, atât în ceea ce privește partea de imagine, cât și referitor la textele pe care le scrii, pentru a contura o identitate puternică pe care oamenii să o poată recunoaște cu ușurință. De asemea, fii consecvent și cu ritmul postărilor și oferă-le fanilor update-uri frecvente pentru a le menține atenția.

Related posts

Cum amenajezi o bucătărie elegantă

Adina Meyers

Catalogul IKEA 2021 este disponibil într-un nou format

Adina Meyers

Masa inteligenta pentru persoane dezordonate

Adina Meyers