LifeStyle

ÎNCEPE FISHING & HUNTING EXPO –EDIȚIA A TREIA

Cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de pescuit, vânătoare și outdoor din România, Fishing& Hunting Expo își va redeschide porțile pentru ediția a treia în perioada 22-25 martie 2018, în cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilionul Central. În cadrul aceleiași expoziții consacrate va avea loc prima ediție a festivalului culinar FishFest, un adevărat festin culinar pe bază de pește și fructe de mare dar și concerte live explozive:  Ionel Tudorache, Nea Vasile și taraful de la Mârșa, Camioane în Mulțime, Proconsul și Nightlosers.

Programul de vizitare al expoziției este de joi până sâmbătă între orele 10:00 și 22:00, duminica între 10:00 și 15:00, iar biletele de intrare au prețurile de 15 lei(pentru copii între 7 și 14 ani și pensionari) și 30 lei pentru restul vizitatorilor. De la ora 18:00, intrarea vizitatorilor la concertele live din cadrul FishFest este liberă. Primii 1.000 de vizitatori din fiecare zi care au plătit un bilet întreg vor primi un pachet promoțional constând într-o șapcă și o revistă. Biletele pot fi de asemenea achiziționate și prin rețeaua www.iabilet.ro, unde există chiar mai multe variante de abonamente disponibile exclusiv online.

F&H Expo a demonstrat încă de la prima ediție, unde a adunat peste 13.000 vizitatori, că este una dintre cele mai importante expoziții de profil din România, cu participare internațională de cel mai înalt nivel. De aceea, anul acesta Fishing & Hunting Expo se desfășoară pe o suprafață de peste 11,500 mp, în care se vor regăsi scenă pentru prezentări, restaurante, simulatoare de vânătoare și pescuit, cea mai mare piscină pentru demonstrații de spinning, loc de joacă pentru copii, spații destinate pentru socializare.

Pescarii, vânătorii sau iubitorii de activități outdoor pot găsi în cadrul F&H Expo echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit, armament, muniție și îmbrăcăminte de vânătoare, bărci, caiace și alte tipuri de ambarcațiuni, asociații de pescari și cluburi de pescuit sportive, ghizi de pescuit și vânătoare, bălți, lacuri sau alte destinații de pescuit și vânătoare, pensiuni din destinațiile de pescuit sportiv din România și nu numai.

Victor Hodorog, directorul general al televiziunii The Fishing& Hunting Channel și directorul de proiect al expoziției, spune: ”Ca de obicei, de la an la an, vorbim despre statistici. Succesul primei ediții de Fishing & Hunting Expo ne-a determinat să creștem suprafața de la 4500 mp până la 11500 mp la ediția a treia. Am schimbat locația în Pavilionul Central și avem peste 100 de expozanți care an de an, au încredere în noi și cooperăm strâns pentru ca și vizitatorii să fie mulțumiți de paleta din ce în ce mai largă de servicii și produse expuse. De asemenea, lansarea FishFest sperăm să fie un bun prilej pentru a atrage un număr cât mai mare de gurmanzi care să descopere, de la borșul pescăresc din Delta Dunării până la gulașul vânătoresc din Satu-Mare, via fructele de mare din însorita Italie și totul la un pahar de muzică tocmai potrivită”.

În cadrul F&H Expo vom regăsi workshop-uri de pescuit prezentate de unii dintre cei mai titrați pescari din România alături de invitați-surpriză de peste hotare, presărate cu momente spectaculoase de șoimărit dar și defilare cu dresaj canin specific.

Cunoscuții  Zoltán Andrejszky, realizatorul seriei de emisiuni Bucătăria iubitorilor de pește și Tamas Csejtei, de la Bucătăria vânătorului, două emisiuni foarte apreciate la postul Fishing& Hunting Channel, vin la expoziție să prepare o rețetă specială de chifteluțe din somn, pe care o să le ofere gratuit vizitatorilor.

PREȚURI ACCES FISHING & HUNTING EXPO 2018

Preț bilet întreg valabil o zi (include un cadou pentru primii 1,000 vizitatori plătitori zilnici): 30 lei

Preț bilet redus 1 zi pentru copiii între 7-14 ani și pensionarii care prezintă talonul de pensie  și un act de identitate: 15 lei

Abonament 4 zile (include un cadou): 90 lei, valabil EXCLUSIV ONLINE

Abonament 2 zile (include un cadou): 50 lei, valabil EXCLUSIV ONLINE

Abonament Family (2 adulți+1 copil)(include două cadouri): 70 lei, valabil EXCLUSIV ONLINE

Abonament VIP o zi (include un cadou și acces la zona VIP din cadrul FishFest, mâncare și băutură all-inclusive): 300 lei

Despre The Fishing& Hunting Channel – Organizatorul Fishing& Hunting Expo

The Fishing& Hunting Channel este un post de televiziune unic în Europa Centrală și de Est, care promovează prin emisiunile sale de pescuit, de vânătoare și de cooking respectul pentru natură și animale precum și un stil de viață sportiv și sănătos pentru profesioniști, pentru amatori, dar și pentru întreaga familie. Ceea ce este important de menționat aici, este că postul The Fishing & Hunting Channel încearcă să militeze și să educe publicul telespectator că peștele și vânatul trebuie respectat și ocrotit. Nu de puține ori postul TV s-a implicat în campanii de sesizare a braconajului către forurile și instituțiile specializate, iar fiecare emisiune difuzată încearcă să explice oamenilor regulile pescuitului sportiv, în sistem” Catch& Release”, precum și ocrotirea vânatului tânăr și sănătos, cu capacitate de reproducere maximă. The Fishing & Hunting Channel s-a lansat încă din anul 2007 și emite în 5 limbi străine, la calitate Full HD, 24 ore/7 zile pe săptămână, fiind disponibil în 10 țări: Ungaria, România, Bulgaria, Slovacia, Republica Cehă, Serbia, Muntenegru, Croația, Bosnia și Rep. Moldova, ajungând în peste 15 milioane de locuințe.

Jurnaliștii care doresc acreditare pentru Fishing & Hunting Expo 2018 pot accesa: http://fishingandhuntingexpo.ro/acreditari-media  unde se află toate informațiile necesare înscrierii.

Pentru mai multe informații, fotografii sau alte detalii, vă rugăm să ne contactați la office@fishingandhuntingtv.com   sau marketing@tematic-cable.ro

Related posts

Final de Fest(in) pe Bulevard, ediția a VI-a – Gala de premiere și concert extraordinar Paula Seling

Adina Meyers

Fructele oleaginoase – prietenele femeii

Adina Meyers

Hipnoza noului

Adina Meyers