Cauți aplicații Google Nest Home sau pur și simplu cauți aplicații pentru diferite sisteme Smart Home, atunci citește în continuare.

Una dintre câteva platforme inteligente pentru sisteme Smart Home, Google Nest Home poate că este și una dintre cele mai bune.

Există o mulțime de echipamente (hardware Smart Home) pentru o casă inteligentă care funcționează cu Google Home. Cu toate acestea, Nest este deținut de Google și vinde hardware precum termostate inteligente, sonerii, sisteme de alarmă, detectoare de fum și CO și chiar camere de securitate.

Există trei variante Google Nest Home pentru a alege aplicații: Google Home, Google Home Mini și Google Home Max.

Smart Home – Sisteme smart home

De prea mult timp, casa inteligentă (Smart Home) nu este prea „inteligentă”. Pentru că este complicat de configurat și gestionat, cu o mulțime de dispozitive diferite care nu funcționează bine împreună.

Desigur, ne dorim ca o singură aplicație să facă tot ce trebuie să facă și … să fie și simplu.

Toate aceste aplicații ar trebui să funcționeze perfect pe orice dispozitiv Google Home. Și, deși suntem în era dispozitivelor inteligente, încă ne dorim să discutăm cu un om, atunci când întâmpinăm probleme.

De aceea, asistența telefonică, respectiv asistența telefonică joacă un rol important în alegerea noastră.

Cele mai bune aplicații Google Nest Home pentru a vă maximiza experiența

De asemenea, vă recomandăm să consultați această listă a partenerilor de Smart Home / casă inteligentă Google. Aflați care sunt serviciile și dispozitive inteligente care funcționează cu Asistentul Google.

Spre exemplu, Google Home Mini este acum Google Nest Mini. Toate aceste aplicații funcționează în continuare indiferent de cum le numește Google:

  • Spotify și aplicații similare,
  • Netflix,
  • YouTube și aplicații similare,
  • Philips Hue,
  • Todoist,
  • Xbox,
  • YouTube TV ,
  • Aplicații Nest și alte aplicații Google Home,
  • Aplicații muzicale: Deezer, Spotify, Pandora, YouTube Music, iHeartRadio, etc. 

Cele mai bune aplicații Google Nest Home: aplicații muzicale

Există o varietate de aplicații muzicale cu asistență Google. Cu toate acestea, Spotify, Pandora, Deezer, TuneIn Radio și iHeartRadio sunt probabil cele mai bune.

Spotify și YouTube Music se concentrează în principal pe playlisturi, conținut la cerere și lucruri suplimentare, cum ar fi podcast-urile.

Puteți utiliza aceste aplicații atât prin Google Home, precum și pe smartphone-ul dvs. În plus, aceste aplicații muzicale au, de asemenea, mai puține restricții regionale (de țară sau de IP) decât alte aplicații Google Home cu muzică.

Cele mai bune aplicații Google Nest Home: Video

Netflix și YouTube reprezintă cele mai bune opțiuni pentru streaming video pe dispozitivele Google Home. Dar să nu uitam de HBO Now, STARZ, Google Play Movies and TV.

Todoist

Todoist este una dintre cele mai bune aplicații Google Home. Are integrare directă cu dispozitivele Google Home și Asistentul Google. În plus, are și o extensie Google Chrome și alte platforme.

De asemenea, are o aplicație Android, o aplicație iOS și o aplicație Microsoft Windows. Acest lucru îi oferă un avantaj vizibil față de alte aplicații din lista de sarcini / Todoist.

Xbox

Cu Xbox faptele sunt mai simple. Pur și simplu vă conectați contul Xbox la Google Home și puteți efectua cele mai multe sarcini de bază prin comenzi vocale.

Related posts

Ce trebuie să știm înainte de a monta profile decorative de interior: Ghid complet pentru o montare reușită

Adina Meyers

Decoraţiuni de Crăciun pe care poţi să le faci acasă

Adina Meyers

Ghidul complet pentru alegerea geamurilor perfecte pentru casa ta

Adina Meyers