Image default
Amenajari Interioare

Brandul de lux VINOTTI spune ”Prezent!” la Târgul de mobilă de la Romexpo

Brandul exclusivist VINOTTI prezintă noile colecții de canapele și dormitoare la Târgul de Mobilă MOBILA EXPO, care are loc în Pavilionul B1de la RomExpo, în perioada 14-17 martie.

Compania, compusă din designeri, arhitecți și dealeri de mobilier, specializați în productia si exportul mobilei din lemn masiv, propune colecții cu totul insolite pentru piața românească. Designul inovativ și calitatea deosebită a adus notorietate brandului în toată Europa Centrală și de Est, exportând mobilier în Polonia, Slovacia, Ungaria, Rusia, Ucraina sau R.Moldova. VINOTTI are furnizori din țări precum Italia, Malaiezia, Indonezia, Polonia, Turcia, cu care a intrat în contact participând la târguri internaționale prestigioase; mai mult, după ce a cunoscut succesul internațional brandul a ajuns să execute mobilierul cu producători de top, inaccesibili comenzilor mici, cu care a negociat preturi foarte avantajoase, reflectate și în raportul preț calitate al produsului finit.

 

Pe lângă colecțiile moderne, exotice, traditionale sau coloniale, VINOTTI propune și mobilier de terasă și grădină din ratan natural, executat manual. Conceptul estetic pentru acesta e polemic vizavi de mobilierul din poliratan sintetic (care, cum se știe, e anonim și lipsit de căldură), mobilierul VINOTTI de exterior mizând în acest caz pe intimitate, personalitate și confort.

 

 

Articole similare

EMMEI mobilier pentru sectorul privat cat si pentru cel public

Mariela Vanu

Amenajare bicolora pentru un apartament cu dimensiuni “confortabile”

Catalina Coca

Mic ghid de alegere a unei hote incorporabile perfect adaptate nevoilor utilizatorului

comunicat de presa

Lasă un comentariu