Pe pat, pe canapele, fotolii sau scaune, chiar şi pe jos, în livinguri, dormitoare şi grădină, pernutele decorative sunt deasemene accesorii care nu pot lipsi din amenajările contemporane, fiind chiar considerate un must de către designerii de interior. Cu cât mai multe, cu atât mai bine şi în special de sărbători când avem nevoie de mult confort.

Fiecare camera are o atmosferă aparte. Designerii recomandă ca atunci când decorăm o cameră, să asortăm materialele textile între ele: pernuţele cu tăblia de la pat sau tapiţeria scaunelor sau draperiile cu perne şi pături pentru pat.

Canapeaua pe care stai şi te uiţi la televizor sau citesti, este locul perfect de reculegere. Îţi poţi pune o măsuţă de cafea, un covor pufos, şi un corp de iluminat cu picior înalt. Ce nu trebuie să lipsească sunt pernuţele decorative. Poţi alege pernuţe în culori deosebite şi materialul catifelat ce creează irizaţii unice sau patternuri jucăuşe şi borduri decorative ce completează de minune un open space. Pernutele le poti aranja in orice pozitie vrei, ca tu sa te bucuri de un design ergonomic pe canapea, in orice moment. În dormitor se recomandă accesorizarea cu borduri a draperiilor, perdelelor  dar şi a penutelor.

Nu uita că iarna aceasta, se poartă culorile satinate: auriu, argintiu si infuziile preţioase, indicate şi pentru sărbătorile de Crăciun. Deasemenea se poartă pernuţele cu borduri decorative. Fiecare pernă este un accesoriu de preţ, care iţi oferă un plus de confort dar şi eleganţă casei.

Pernuţe decorative pentru sufragerie. Canapeaua pe care stai si te uiti la televizor sau sa citesti, este locul perfect de reculegere. Iti poti pune o masuta de cafea, un covor pufos, si un corp de iluminat cu picior inalt. Ce nu trebuie sa lipseasca din camera, sunt pernutele decorative.. Livingul este dedicat socializării şi trebuie să fie decorat în culori light, pastelate, neobositoare Iti poti combina draperiile cu tesaturi fine din gama Firenze sau Cinque Terre, de la Sophia ce fac parte din cele 15 colectii aniversare, Colectia Cinque Terre este una inspirata de jocul frunzelor pe pamant. Culorile deosebite si materialul catifelat creeaza irizatii unice, care te vor cuceri pe loc. Colectia Firenze este dedicata elegantei si artei italienesti. Patternurile jucause si bordurile decorative completeaza de minune un open space.

Pernuţe decorative pentru dormitor. Dormitorul este un spatiu in care calmul te imbraca. Orele de somn sunt foarte pretioase, iar decorul trebuie sa te invite la o stare de beatitudine si armonie. Poti alege sa iti decorezi patul cu tapiterii catifelate, placute la atingere si un mobilier optimizat pe dimensiunile camerei.

Designerii de interior recomanda si accesorizarea cu borduri a draperiilor, perdelelor si a penutelor. Colectia preferata din acest sezon este Sena de la Sophia. Ea poate fi asortata cu o draperie uni, din colectia Arena  una din cele mai populare alegeri pentru casele rezidentiale si hoteluri sau pensiuni de top.

Iarna aceasta, se poarta culorile satinate: auriu, argintiu si infuziile pretioase. Fiecare perna este un accesoriu de pret, care iti ofera un plus de confort, dar care confera si eleganta casei tale.

Nu uita sa iti imbogatesti decorul ferestrelor si cu cei mai matasosi canafi, care sa te ajute la prinderea draperiilor, pentru a obtine mai multa lumina in timpul zilei.

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

A aparut Revista CAMINUL, editia de vara

Adina Meyers

Colectează selectiv în parcuri și spații publice

Adina Meyers

Regăsește-ți echilibrul în redefinirea vieții de acasă

Adina Meyers