Amenajari Interioare

5 idei pentru spațiul gol de pe perete

Te-ai gandit vreodata cum poti sa decorezi peretii, astfel incat sa faci din orice spatiu comun unul special?

Iti venim in ajutor cu o serie de idei pe care le-ai putea pune in practica pentru spatiul pe care il numesti „acasa”

Iata cateva idei pentru spațiul gol de pe perete

Vasele artizanale de la bunici. Cu siguranță fiecare are cel puțin o farfurie sau vas artisanal moștenit din străbuni, ori achiziționat din călătorii. Dacă nu le-ați găsit încă o întrebuințare acestea pot fi transformate în décor.

Iata si o alternativa multifunctionala. Puteti utiliza etajere din lemn pe care sa le umpleti cu ghivece cu plante ori decoratiuni. In functie de amplasament puteti pastra o unitate stilistica. Daca lemnul folosit este mai solid va puteti face chiar in acea zona biroul de acasa.

Pentru camera copilului puteti aplica o folie magnetica. Va puteti scapa astfel de murdaria picturilor lor. Acestia vor putea lipi cifre si litere care vor putea sa il invete si sa citeasca.

Sa nu uitam nici de gradinile verticale, pe care le putem chiar noi confectiona cu ajutorul unor sipci subtiri din lemn si al unor ghivece micute.

Oglinzi de dimensiuni diferite pe un perete. Această idee de decor contemporan te ajuta sa intorci reflexia lumini într-o camera întunecată. De asemenea este utila si pentru a deschide visual un spațiu mic.

 

Related posts

O casa moderna, cu look sofisticat

Adina Meyers

„Refugiu” cu aer de cabană vânătorească

Adina Meyers

Explozie de culoare intr-un apartament parizian

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe