Locuiești într-o zonă cu alimentare slabă cu apă? Sau poate calitatea apei accesibile cu infrastructura actuală nu este cea mai bună calitate. Construiești o casă? Și vrei să explorezi fiecare opțiune a sistemului de apă înainte de a te conecta la rețeaua publică? Dacă oricare dintre acestea se aplică pentru tine, se pare că ai nevoie de un hidrofor.

Din pacate, nu toata populatia din Romania este conectata la canalizare

Din păcate, nu toată populația din România este conectată la canalizare. De aceea, pentru unii, soluția unui hidrofor este cea mai adecvată  pentru o alimentare continuă cu apă.

Un hidrofor este, în esență, un sistem de apă care absoarbe și pompează apa în casă pe baza cantităților necesare pentru utilizarea zilnică a apei. Îți oferă cantitatea potrivită de apă atunci când ai nevoie de ea. Fără rezervoare de apă suplimentare, supradimensionate, care ocupă spațiu.

Un sistem de hidrofor este destinate alimentării cu apă a gospodăriilor, a clădirilor rezidențiale și fermelor și a șantierelor de construcții.

Ce ar trebui sa stie un potential cumparator inainte de a cumpara un hidrofor?

Primul lucru pe care trebuie să îl știi este dacă ai nevoie de o unitate de suprafață sau de o unitate de înaltă adâncime. Un hidrofor de suprafață este capabil să pompeze apa de la adâncimi de 7-8 metri, cu consum redus de energie și prețuri accesibile. Dacă un hidrofor de suprafață nu va funcționa, nu te teme! În timp ce hidrofoarele de adâncime ridicată au un preț mai mare, acestea au, în general, o performanță mai bună. Aceste modele pot extrage apa de la adâncimi de 30 de metri și mai mult. O investigație privind adâncimea apei poate determina cu ușurință ce model ai nevoie.

Al doilea lucru de luat în considerare este pompa în sine. Există două opțiuni: o pompă de suprafață sau o pompă submersibilă. O pompă submersibilă, fără surpriză, este complet scufundată în apă în timp ce o pompă de suprafață nu este. Din nou, un consultant te va ajuta să iei această decizie în funcție de nevoile din gospodăria ta

În cele din urmă, puterea unui motor hidrofor și dimensiunea rezervorului variază de la model la model. Un motor cu putere mai mare se traduce prin capacitatea de a pompa apa din surse de apă mai adânci, iar dimensiunea rezervorului de expansiune depinde de consumul de apă al fiecărei case. Ambele aspecte trebuie luate în considerare atunci când alegi echipamentul adecvat care îți va alimenta casa cu apă.

Un hidrofor poate fi potrivit pentru aproape orice gospodarie

Pe scurt, un hidrofor poate fi potrivit pentru aproape orice gospodărie, trebuie doar să te asiguri că îl cumperi pe cel potrivit. Pentru a te asigura că ești informat atunci când faci o alegere, iată o listă de subiecte de atins împreună cu un specialist înainte de a lua o decizie.

1) Alege modelul potrivit de hidrofor, ținând cont de adâncimea și volumul sursei de apă.

2) Asigură-te că motorul va avea suficientă putere pentru sistemul de care ai nevoie.

3) Calculează cantitatea de apă pe care familia ta o folosește pentru a ajuta la determinarea dimensiunii rezervorului.

4) Cumpără echipamente de înaltă calitate de la un furnizor de încredere.

Related posts

Cele noua intrebari obligatorii pentru a alege parchetul lucios potrivit

Adina Meyers

Advertorial: Top 6 criterii pe care trebuie să le urmăriți înainte să cumpărați un apartament

Adina Meyers

Cum mentii caldura intr-o casa vitrata

Adina Meyers