Home LifeStyle

Antrenamente eficiente și distractive cu iFit Live „On AIR”

NordicTrack și iFit® au schimbat lumea fitnessului pentru totdeauna. Datorită designului, compatibilității și experienței interactive. Printr-un efort continuu de a îmbunătăți experiența clienților și de a rămâne la curent cu schimbările sociale și economice, s-a făcut un pas mai departe. Cu iFit ai antrenamente interactive în cele mai frumoase locații din lume.

 

Beneficiile antrenamentelor în aer liber

Dacă vă antrenați regulat cunoașteți beneficiile exercițiilor asupra sănătății. Este posibil ca să știți deja că o rutină regulată de antrenament poate reduce durerea cronică. Poate îmbunătăți memoria și sănătatea creierului. Poate crește nivelul de energie. Este posibil să nu fiți încă conștienți de beneficiile antrenamentului în aer liber.

Cercetările sugerează că ieșirea în aer liber nu numai că vă va îmbunătăți sănătatea fizică, ci și sănătatea mintală. Potrivit „Universității Heriot-Watt din Edinburgh”, cercetările arată dovezi de reducere a frustrării și stresului atunci când vă deplasați în spațiul verde, în aer liber.

A ieși la aer s-a dovedit că îți prelungește antrenamentul. Prin simpla distragere a atenției de a fi în aer liber. Beneficiile suplimentare ale antrenamentelor în aer liber includ:

– Ridicarea stimei de sine
– Creșterea unui sentiment mai bun de bunăstare
– Reducerea stresului
– Evitarea tulburărilor afective de sezon
– Oferă interacțiuni sociale
– Îmbunătățește nivelul de vitamina D, ducând la îmbunătățirea sistemului cardiorespirator

 

Ieșirea în aer liber cu copiii

Familiile care au copii acasă trebuie să își includă copiii în antrenamentele lor în aer liber! Poate fi la fel de benefic pentru ei cât și pentru tine. Wildlife Trusts a publicat un studiu realizat pe 451 de copii. Studiul a dovedit că 4 din 5 copii s-au simțit mai încrezători după ce s-au jucat afară. Cercetările au arătat de asemenea, că 84% dintre copii s-au simțit capabili să facă lucruri noi și 79% au simțit că au învățat ceva ce i- ar putea ajuta în activitatea școlară.

Așadar, ieșirea în aer liber în colaborare cu promovarea unui stil de viață sănătos și activ poate fi o altă modalitate excelentă de bunăstare pentru copiii dvs.

 

Antrenamente live cu iFit

 

După cum puteți vedea, există multe de spus despre exercițiile fizice în aer liber. NordicTrack și iFit au creat antrenamente live în aer liber, cu îndrumări de la cei mai buni antrenori fitness. Puteți continua să vă folosiți antrenorul iFit de acasă și să îl luați în aer liber cu dvs. pentru a profita de toate beneficiile îmbunătățirii stării fizice și a sănătății mintale. Iar pentru acele zile meteorologice nefavorabile, puteți continua să vă bucurați de antrenamente interactive utilizând echipamente fitness NordicTrack dotate cu tehnologia iFit.

În aceste antrenamente live, antrenorii tăi iFit devin mai personali, însoțindu-te în antrenamente live oferindu-ți o nouă perspectivă. În curând, veți putea explora antrenamente live în întreaga lume.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale antrenamentelor iFit live este capacitatea de a interacționa live cu antrenorul dvs. Puteți trimite întrebări sau comentarii legate de antrenamente direct către antrenorul dvs. iFit, iar acesta poate răspunde live în timpul antrenamentului.

Ca să vă alăturați unui antrenament fitness live pe o bandă de alergare sau o bicicletă fitness NordicTrack trebuie să activați funcția „On Air”. Bucurați-vă de această nouă experiență care vă va aduce beneficii și performanță în realizarea antrenamentelor dvs.

Related posts

Palatul Noblesse inaugureaza seratele culturale, adevarate evenimente de societate

Adina Meyers

Ce este si cum se toarna sapa de egalizare

Adina Meyers

Elysée Concept Maison des Parfums

Adina Meyers