Ce e mult strica”, se spune, si nu fara temei. Orice e bun trebuie apreciat, si face bine in dozele recomandate. Acest lucru e valabil mai ales in cazul ofertelor pe care le primim, on air, on line, si pe sticla… de multe ori chiar atunci cand nu cerem nimic. Imaginati-va cum e atunci cand ne aratam interesati cu adevarat de un produs sau de un serviciu. Nu e placut sa fii nevoit sa-ti schimbi numarul de telefon de fiecare data cand vrei sa cumperi sau sa vinzi o bicicleta, sau sa zugravesti bucataria… „Multumesc, dar s-a dat…” „S-a rezolvat deja!” „Nu mai e valabil!”…E prea mult! Mai bine sateam cuminte…

Asta se intampla pentru ca pana acum nu a avut nimeni in Romania ideea sa limiteze numarul celor interesati sa ofere un serviciu, realizand astfel un proces „natural” de selectie in urma caruia clientul sa fie contactat doar de cei cu adevarat interesati si eliminand apelurile inutile. Pentru ca „a se afla in treaba” nu inseamna deloc si „a face treaba”. Dimpotriva.

 

Un concept de viitor: primul venit, binevenit!

Avenir Concept din Bacau a lansat de curand platforma 5oferte.ro, cu adevarat un proiect de viitor, cu un succes neasteptat inca de la lansare.

Ideea este noua doar pentru Romania, acest concept fiind deja o obisnuinta de multa vreme in Europa. Platforma aduna cei mai buni profesionisti din constructii si amenajari, care sunt inscrise aici dupa ce au demonstrat ca executa lucrari de calitate si ca sunt o firma serioasa. Pentru ca, spre deosebire de inscrierea clientilor in cautare de furnizori, inscrierea profesionistilor nu este tocmai gratuita, tocmai pentru a garanta astfel interesul acestora si dovada ca au mijloacele necesare pentru a executa lucrarile cerute de clienti si mai ales faptul ca sunt cu adevarat interesati de lucrarea dumneavostra.

Veti gasi aici, mai bine zis ca veti fi gasit de catre firme profesioniste din domeniul constructiilor si amenajarilor. Mai exact, intrati aici de cate ori aveti nevoie de o constructie noua (casa pe structura de lemn sau din zidarie), de renovarea unei constructii deja existente, de izolari pe exterior sau pe interior, de montat sau reparat un acoperis, de montat tamplaria exterioara sau interioara , s.a.m.d De cate ori aveti nevoie de un instalator sau un electrician, de un producator de mobila la comanda, de un producator de piscine sau de un designer de interior, de o firma profesionista care sa va amenajeze curtea sau gradina, de un arhitect bun sau de un sistem de alarma pentru casa dumneavoastra.

In vremuri in care timpul este atat de pretios, eficienta este cel mai important atu al platformei 5oferte. E nevoie de doar 3 pasi simpli pentru a rezolva o problema care de regula creaza dureri de cap. Trimiteti cererea, analizati cele 5 oferte de la primele 5 firme cele mai interesate de cererea dumeavoastra, si alegeti furnizorul ideal, adica cel care va ofera cel mai bun pret, cel mai bun termen, cele mai bune lucrari. Si ce e mai important, odata treaba terminata, nu va mai bate nimeni la cap….

Simplu, nu ? De ce nu s-o fi gandit nimeni la asta pana acum… ?

 

 

Related posts

Mansarda transformata intr-un apartament spatios

Adina Meyers

Cum construim o casa din lemn?

Adina Meyers

3 lucruri extrem de utile dacă locuieşti la casă

Adina Meyers