Casa ta ar trebui sa fie locul calm si primitor in care sa te relaxezi si sa evadezi din stresul cotidian. Ar fi placut ca zilnic, atunci cand deschizi poarta casei, sa fii intampinat de un peisaj frumos, armonios construit, care sa te incante si sa te destinda. In articolul de fata va prezentam cateva modalitati prin care va puteti infrumuseta aspectul curtii si al gradinii cu pavaj. Pentru a obtine o amenajare de vis, va propunem doua stiluri de pavaj – cel cu linii drepte si cel cu linii curbe.

Preferati ceva simplu si uniform?

Atunci pavelele pavelele cu suprafata plana, linii drepte si forme simple sunt preferate in astfel de amenajari pentru ca dau un aer clasic si ordonat. Acest tip de pavaj constituie intotdeauna o alegere inteleapta pentru ca nu se demodeaza odata cu trecerea anilor. De asemena, o piesa clasica este pragmatica si poate fi reinventata usor prin asocierea cu diverse elemente, in cazul nostru: plante, copacei sau mobilier de gradina.

Prin aspectul discret, neutru, pavajele cu linii drepte se preteaza pentru o multitudine de spatii: de la curte, gradina la alei pietonale, parcuri, etc. Aparent sunt asemanatoare, insa datorita dimensiunilor variate, a simplitatii, ele accentueaza optic spatiul si creeaza astfel, un efect de uniformitate, simetrie, ordine si curatenie. Un alt beneficiu ar fi usurinta cu care se pot combina si cu alte tipuri de pavaj, pentru o amenajare speciala, personalizata. La Elis Pavaje, puteti alege dintre modele precum: Antico, Dreptunghi, Patrat, Mozaic, Silva.

Sau preferati ceva dinamic sau elegant?

Pentru amenajari inventive, cu un farmec aparte, va propunem pavajul cu linii curbe. In functie de model si culoare, puteti obtine decoruri cu totul deosebite: dinamice, vesele si jucause sau elegante, intime, de o estetica pronuntata.

Pavelele cu linii curbe se potrivesc de minune laturii creative a personalitatii dumneavoastra, datorita flexibilitatii, fiindca pot fi aranjate si combinate intr-o multime de moduri. Cu ajutorul lor va puteti transforma spatiul intr-un adevarat spectacol vizual, o poarta spre buna dispozitie si visare.

Acest tip de pavaj este potrivit spatiilor variate, datorita flexibilitatii formei, ceea ce face ca el sa poata fi utilizat pentru pavarea aleilor din curte, gradina, parcuri, a teraselor sau a pietelor circulare. Cu o cromatica si forme deosebite, cu siguranta oricine va trece pragul caminului dumneavoastra va aprecia designul unic!

Elis Pavaje va propune urmatoarele modele: Cromatica, Decco, Floare, Frunza sau Rondo. Prin formele curbe, cu aspect de petale, acestea se impletesc armonios cu orice tip de vegetatie din curte si aduc ceva din zilele insorite si atmosfera romantica.

Fie ca alegeti liniile drepte clasice sau eleganţa şi romantismul liniilor curbe, scopul este de a va crea un spatiul cald, primitor, placut, in armonie cu mediul inconjurator, un loc in care savurati cu drag o cafea intr-un moment de liniste sau va bucurati de o cina alaturi de prieteni dragi.

In perioada 6 mai – 30 iunie, modelele Rustic, Patrat P4 Rustic, Maris şi Pietra pot fi achiziţionate la promoţie, cu TVA-ul de 24% CADOU. In plus, pentru fiecare 10 mp achizitionaţi primiţi bonus la alegere o jardiniera J2 sau doua jardiniere J1, culoarea maro. Produsele din promoţie sunt accesibile clienţilor din toata ţara printr-o reţea vasta de distribuitori. Mai multe detalii aflaţi pe  http://www.elis.ro/promotie-elis-pavaje/

 

 

Related posts

Primul complex rezidențial din București doar pentru chiriași

Adina Meyers

Creştere însemnată a interesului pentru soluţiile de ventilație cu recuperarea de căldură

Adina Meyers

Prima Casa e4 din caramida de la Wienerberger din Romania este finalizata

Adina Meyers