Grile de ventilatie industriale – Secovent are o experienta de peste 10 ani in fabricarea si montarea grilelor de ventilatie. Transport gratuit

Grile de ventilatie industriale – ventilatia industriala  este o necesitate absoluta pentru a respecta reglementarile nationale si internationale privind mediul de lucru al lucratorilor din industrie.

Reimprospatarea aerului din spatiile industriale este foarte necesara pentru a mentine un mediu de lucru sigur si placut. Acest proces se realizeaza prin intermediul tubulaturilor de ventilatie industriale sau civile.

Ventilatia industriala reprezinta deplasarea aerului intr-un spatiu industrial in scopul reimprospatarii .

Grilele de ventilatie industriala fac parte din gama de accesorii pentru sisteme de ventilare industriala.

Grile de ventilatie – Tipuri si montaj

Sunt accesorii obligatorii si cand se monteaza tubulatura pentru ventilatia halelor sau tubulatura pentru exhaustare industriala.

Dintre grilele pentru ventilatie industriala amintim: grile gravitationalegrile de protectie, grile de exterior, grile cu dubla deflexie grile cu simpla deflexieanemostate.

Acestea pot fi din material plastic (grile ventilatie plastic) sau metalice (grile ventilatie metalice).

Sistemele de ventilatie complete cuprind si ventilatoare axiale, ventilatoare centrifugale, tubulaturi de ventilatie si hote.

Grile de ventilatie industriale – de ce grile industriale?

In prezent, dezvoltarea industriala in plin avant presupune folosirea unui numar mare de materiale si substante producatoare de noxe . Acestea sunt eliminate prin intermediul cosurilor de fum din inox.

Exista standarde europene ce reglementeaza foarte clar care este nivelul maxim admis al degajarilor de substante toxice, praf, fum si alte suspensii nocive.

Nu se poate omite nici degajarea unor valuri de caldura periculoase pentru sanatatea celor ce desfasoara activitate industriala.

Alaturi de ventilatoare, filtre, si alte accesorii , aceste grile pentru ventilare industriala ajuta si la evacuarea mirosurilor neplacute sau umiditatii excesive.

Grilele industriale de aerisire se impun ca o necesitate absoluta in alcatuirea unor sisteme de ventilatie industriala performante.

Numai astfel, lucratorii industriali pot beneficia de conditii corespunzatoare mentinerii unui mediu de lucru sigur pentru sanatatea lor.

Grile  de ventilatie industriale – de ce le folosim?

Aceste grile sunt utilizate pentru a preveni riscul de imbolnavire a angajatilor ce lucreaza in medii potential periculoase pentru sanatatea lor. In medii in care functioneaza hote profesionale din inox pentru bucatarii fast food emisia de fum este mare si exista riscul unor intoxicari.

In lipsa lor, acestia pot suferii de migrene, lipsa puterii de concentrare asupra activitatii desfasurate sau alergii si iritatii. Mai grav, exista si riscul aparitiei unor afectiuni respiratorii si oftalmologice.

Grile de ventilatie industriale – ventilatie fara grile ?

O ventilatie naturala produsa prin deschiderea usilor si ferestrelor nu  este suficienta si de multe ori nici nu este posibila, in spatiile industriale.

In aceste situatii singura optiune logica este instalarea unor sisteme de ventilatie eficiente .

Grile de ventilatie industriale – montaj simplu si rapid

Grilele pentru ventilatia industiala sunt  usor de montat si  de intretinut. Acestea se pot monta pe pereti, plafoane, usi, ferestre si acoperisuri.

Grilele pentru ventilarea industriala nu sunt consumatoare de energie precum sistemele de ventilatie complexe iar intretinerea lor nu e costisitoare.

Echipa Secovent detine experienta si pregatirea pentru a realiza un montaj simplu si rapid..

Grile de ventilatie industriale – Solicita-ne sprijinul!

Ne puteti comanda chiar acum orice tip de grila de ventilatie industriala, indiferent de dimensiuni, forme si materiale.

Consultanta este gratuita iar noi suntem la dispozitia dumneavoastra atat in Bucuresti cat si in tara (grile de ventilatie industriale bucuresti).

Detalii, puteti obine si pe internet, folosind cautarile : „grile ventilatie industriale  pret”, „grila ventilatie industriala pret” .

Contactati-ne cu incredere, suntem cu adevarat experimentati  in procesul de fabricare si montaj al tuturor tipurilor de grile de ventilatie industriale.

 

Related posts

Trei dintre cele mai importante aspecte pe care sa le ai in vedere cand iti construiesti o casa

Adina Meyers

Eliminati piedicile si dezvoltati afacerea

Adina Meyers

Cum sa alegi cea mai buna tencuiala decorativa?

Adina Meyers