Case de vacanta

Casa cu gradina a lui Patrick Dempsey, starul din Grey’s Anatomy

La momentul in care vedeta serialului de televiziune Grey's Anatomy a cumparat casa de 7 milioane de dolari din Malibu, realizata de arhitectul Frank Gehry in 1968, peisagistul Scott Shrader crease deja gradinile minimaliste care inconjoara cladirea. Dar cand familia Dempsey s-a mutat aici cu trei copii, caini, gaini, iepuri si magari pitici, a devenit evident ca era nevoie de cateva schimbari.

Dupa ce Dempsey a cumparat in 2010 proprietatea de peste 20.000 de metri patrati, acesta l-a contactat pe Shrader, care lucrase pentru fostii proprietari, ca sa ii creeze o gradina de legume – sotia lui Dempsey, Jilian, se ocupa cu gradinaritul bio -, o bucatarie si o zona de luat masa in aer liber, precum si o peluza pe care sa se joace copiii.

Fostii proprietari ai casei cresteau cai. Pentru familia Dempsey, peisagistul a amplasat gradina cu bucatarie in locul fostului ring de calarie.

Casa si gradina sunt conectate printr-o serie de terase cu pietricele, iar casa se remarca printr-o impresionanta usa pivot care se deschide catre curtea din fata.

In galeria foto veti gasi si imagini cu locuinta actorului inainte ca acesta sa se mute aici, si veti putea constata imbunatatirile pe care designerul le-a adus peisajului.  

Related posts

Acasa la Giulia Nahmany

Adina Meyers

Acasa la Raluca Moianu

Adina Meyers

Cum poti sa-ti cresti propria gradina de plante in casa

Adina Meyers