Case de vacanta Practic

Tips & tricks pentru casa de vacanță a bucureștenilor în 2020

Sunt o mulțime de lucruri de făcut în legătură cu casa de vacanță în care weekendurile, concediile și vacanțele să fie petrecute cu încântare. Indiferent dacă aceasta există, dacă este încă o casă bătrânească nerenovată sau dacă… nu există încă, sfaturile din acest articol sunt binevenite.

Idei pentru casa de vacanță aflată în renovare

Cine își pregătește casa de vacanță pentru vacanța de Paște din aprilie 2020 sau vacanța de vară din sezonul estival renovează casa și ar face bine să îi schimbe și mobilierul. În ce sens?

Dacă piesele de mobilier nu sunt în concordanță cu stilul rustic de amenajare al restului casei sau dacă s-au uzat în timp, se poate apela la o firmă de mutări din București pentru a aduce mobilă nouă și în acord cu stilul și a debarasa și mobila actuală.

Dacă stilul de amenajare este unul scandinav, deci minimalist, atunci mobila multă mai rău încurcă, situație în care surplusul trebuie eliminat. Așadar, tot serviciile de mutări mobilă asigurate, spre exemplu, de SprintMove Company, devin relevante în context.

Dacă, din contră, mobila este prea puțină pentru că nu au fost bani până acum de mai multă, mai poate fi adusă o canapea în plus, mai poate fi adus un corp suspendat ori mobilier de exterior, de exemplu masă și scaune de ratan. Mai pot fi completate locurile cu lucrurile de care este atâta nevoie.

Viitoarea casă de vacanță este casa bătrânească

În localitățile din jurul Bucureștiului sau din județele învecinate cu Ilfov sunt multe case bătrânești care n-au mai văzut mistria de ceva vreme și este păcat de pacea pe care o inspiră, de aerul curat, de destinderea oferită, dar și de încărcătura emoțională a vacanțelor școlare petrecute acolo.

Cine s-a săturat să plătească scump la hotel are posibilitatea de a transforma casa de la țară, cea a bunicilor, într-una de vacanță. Acolo, chiria e zero. Una mai modestă, într-adevăr, sau una mai spațioasă lângă ea, construită de la zero (situație în care se aplică ideile de la punctul 1).

Indiferent de decizia luată, mutările de mobilă prin holurile și ușile înguste sau aducerea de mobilă de la oraș, direct din magazinul de unde e cumpărată, costă prea mult și ia prea mult timp și pare totul prea complicat.

De aceea, firma de mutări din București descrisă la primul punct reprezintă soluția, fiindcă aceasta trimite o echipă de profesioniști în transportul de mobilă, în așezarea ei pe poziții, în protejarea fiecărei piese de mobilier în parte. Ei vin cu folii, pături, cutii și cu experiență în fel de fel de intervenții în felurite imobile cu fel de fel de obiecte.

Pe teren, casa de vacanță se va construi și se va mobila

Fie că bugetul permite achiziționarea unui teren într-o zonă turistică și ridicarea acolo a unei vile de utilizat ca o casă de casă de vacanță ori în scopul închirierii în regim de pensiune, este clar că va trebui și mobilată.

Într-o vilă încape – nu-i așa? – multă mobilă și, dacă ea va fi închiriată grupurilor cu ocazii de orice fel, atunci mobila va fi de calitate, pretențioasă, scumpă și cu multe oglinzi și ornamente. Corpurile de iluminat și produsele electrocasnice sunt și ele luate în calcul.

La un asemenea nivel, cu un asemenea buget, nu se pot muta lucrurile de colo-colo doar cu ajutorul vecinilor de prin localitate. O firmă profesionistă, care transportă mobilă de dimineața până seara, este demnă de a fi regăsită în lista de contacte a proprietarilor. În 2020, acel număr de contact se va dovedi foarte util.

Related posts

Advertorial: Amenajarea unei locuinte moderne

Adina Meyers

Recomandarea lui Pascal Delmotte

Adina Meyers

Organizarea in bucatarie poate fi facuta foarte usor

Adina Meyers