LifeStyle

Sankt Petersburg PUB sustine designerii romani prinTargurile de Duminica!

Sub conceptul de Matrioska’s Fair – Sankt Peterburg PUB lanseaza o serie de evenimente adresate designerilor romani. Cu un spatiu prietenos de expunere a articolelor romanesti: haine, accesorii, obiecte de decor, Sankt Peterburg PUB doreste sa promoveze tinerii talentati si sa ii ajute in promovarea articolelor produse 100% marca romaneasca. Prima editie va fi in aceasta duminica, 25 ianuarie in intervalul 12:00-20:00, in Centrul Vechi, Sankt Petersburg PUB.

Cu bujori in obrajori, par bogat auriu, bine ascuns sub o basma atent innodata, Matrioska te priveste imbujorata, batand din gene si tuguindu-si buzele rozalii, pregatindu-se sa te poarte intr-o aventura vintage de neuitat.

In data de 25 Ianuarie, in intervalul de timp 12:00 – 20:00, Matrioska da startul unei aventuri, alaturi de numerosi designeri romani, aducand in vestitul PUB din centrul vechi al orasului, colectii vintage de haine, accesorii si obiecte de decor. Printre designerii romani prezenti la eveniment se numara: Anca Irina Lefer, Ana Maria Lungu alaturi de OneBeat Fashion, Mariana Marin, ALIVE Concept Store, cei 3K de la Karusello etc.

“Ne propunem sa organizam targuri lunare in care sa invitam alaturi de noi cat mai multi expozanti – designeri romani care prin intermediul locatiei noastre sa isi poata expune articolele spre un public mai larg si mai prietenos. Conceptul de Matrioska’s Fair a venit datorita numelui locatiei noastre si directiei pe care mergem, aceasta fiind un simbol recunoscut al Rusiei. Invitam toti designerii care isi doresc sa participe, sa ne contacteze pentru editiile viitoare” ne comunica Nicolae Daschevici, managerul PUB-ului.

Daca sunteti iubitori de accesorii hand made, palarii, haine vintage si articole art personalizate, duminica stiti unde mergeti! In garderoba loc mai e? Raspunsul corect este – FACEM!

Sankt Petersburg PUB – Ideal Place to „Eat. Drink. Party”!

Mai multe detalii despre eveniment se gasesc pe pagina de FB.

 

 

Related posts

100% stil si functionalitate

Adina Meyers

Top 3 aplicatii gratuite care te vor ajuta sa comunici cu cei dragi din strainatate

Adina Meyers

Rulota: ghid de vacanță cu casa pe 4 roți – FOTO

Adina Meyers