Calatorii LifeStyle

Pensiunea Mai‚ confort intr-un cadru natural de 5 stele

La 15 km de Sibiu, pe drumul ce duce la Paltinis – cea mai inalta statiune din tara (1.484 m) – se afla Pensiunea Mai, clasificata la 5 margarete, situata intr-un decor superb, la poalele Muntilor Cindrel, pe cursul Vaii Stezii.

In cartea de oaspeti a Pensiunii Mai au semnat, de-a lungul vremii, o multime de personalitati ale vietii politice si artistice care s-au declarat vrajite de frumusetea zonei si de confortul acestei structuri de cazare turistica, unde s-au simtit la fel de bine ca acasa. Julio Iglesias, Printul Paul si Printesa Lia, presedintele Traian Basescu, Andrei Plesu si multe alte personalitati ale vietii publice i-au calcat pragul de-a lungul timpului.

Pensiunea Mai are doua restaurante, de 70, respectiv 100 de locuri, cu o bogata oferta culinara, in meniu regasindu-se preparate atat din bucataria internationala, cat si din cea traditional romaneasca. De asemenea, structura de cazare dispune de o terasa acoperita, cu capacitatea de 70 de locuri, si terasa la piscina, tot de 70 de locuri.

„Atat gurmanzii, cat si amatorii de diete vor gasi in meniul nostru preparate care sa le faca placuta sederea la Pensiunea Mai. Pentru toti doritorii de peste proaspat, pensiunea are amenajata in curte o pastravarie proprie, unde fiecare poate pescui pastravul pe care sa-l serveasca apoi gatit de bucatarii nostri”, spun gazdele, care precizeaza ca la dorinta clientilor se pot organiza mese de protocol si mese festive, petreceri in aer liber, nunti sau orice alt tip de distractie.

Sederea la Pensiunea Mai, in mod special pentru perioada de vara, poate fi placut combinata si cu bai de soare si relaxare in piscina. Piscina exterioara este incalzita si functioneaza incepand cu data de 1 mai. In plus, pensiunea dispune si de o sauna cu o capacitate de 6 locuri. Oaspetii au posibilitatea de a zbura cu parapanta, de a face trasee cu bicicleta, de a juca paintball si de a practica alte activitati sportive.

 

Related posts

Poftiti la masa greceasca

Adina Meyers

Premiera „Actrițele” va avea loc pe 20 septembrie!

Adina Meyers

Ghid pentru alegerea ceasului de calitate la modă

Adina Meyers