Home LifeStyle Practic

Care sunt echipamentele HoReCa ideale pentru cafeneaua dumneavoastră?

Majoritatea oamenilor, atunci cand aud expresia „casa mea”, se gandesc la apartamentul sau locuinta in care stau, fie ca este proprietate personala sau inchiriata. Pe de alta parte, antreprenorii isi privesc totodata si business-ul drept „casa lor”, mai ales daca vorbim despre o afacere de tipul unui restaurant sau a unei cafenele, in care sediul este unul fizic, palpabil.

Despre aceasta ultima situatie vom vorbi in continuare si vom vedea care sunt echipamentele HoReCa de care este nevoie intr-un café bar nou, care cu siguranta va deveni „vedeta” cartierului sau mall-ului in care se afla.

In cazul in care tocmai ati deschis o cafenea, trebuie sa stiti ca nu este suficient ca localul sa arate spectaculos, iar angajatii sa fie dintre cei mai priceputi si responsabili. Pentru a satisface pana si gusturile celor mai exigenti dintre clientii care va trec pragul, este nevoie sa va dotati cafeneaua cu unele dintre cele mai performante echipamente HoReCa disponibile pe piata in acest moment.

Le gasiti la Fresco Expert, care furnizeaza astfel de produse inca din anul 1992. Acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, ceea ce le confera o durata de viata indelungata, si folosesc tehnologie de ultima generatie.

Iata, in continuare, care sunt principalele tipuri de echipamente HoReCa pe care le puteti folosi in cafenele:

  1. Espressoare profesionale sau masini super-automate

In aceasta categorie, intra produse esentiale pentru prepararea celui mai cunoscut sortiment de cafea din lume, celebrul espresso, supranumit si „shot-ul de cafea”.

Aparatele disponibile la Fresco Expert provin de la producatori cunoscuti precum Electrolux Professional, Franke Coffee Systems, MCE Astoria sau Virtus Group GmbH, ceea ce le garanteaza calitatea. Espressoarele pot avea intre 1 si 4 unitati/grupuri, iar capacitatea boilerului variaza de la 3 litri la peste 20 de litri.

Masinile super-automate de la Franke Coffee Systems sunt adevarate statii inteligente de preparare a cafelei si a altor tipuri de bauturi bazate pe cafea, ideale pentru sistemele de servire sau autoservire din cladirile de birouri, cafenele, benzinarii etc.

echipamente horeca
  1. Masini profesionale pentru prepararea cafelei

Aceste echipamente HoReCa asigura „licorii” negre preferate a intregii planete un gust irezistibil si, mai mult decat atat, scurteaza timpul de preparare si ajuta la economisirea de energie electrica, fiind astfel „prietenoase” cu mediul inconjurator. De asemenea, sunt dotate cu sistem automat de alimentare cu apa, casete incalzite cu aer/dispozitiv de incalzire, rasnite, termos, decantor etc.

Alegand o masina profesionala pentru prepararea cafelei, va asigurati ca faceti o investitie inteligenta, durabila si la un raport pret-calitate corect.

Fie ca optati pentru un model Electrolux sau Virtus, rezultatul va fi acelasi: clientii vor cere „inca o cafea” inainte de a pleca mai departe catre locul de munca.

  1. Masini-rasnita de cafea

Aceste rasnite performante au o capacitate mare, de pana la 2 kilograme de cafea simultan, pentru a asigura un flux operational continuu si a elimina timpii morti in cafeneaua dumneavoastra, care i-ar putea frustra pe clienti.

Mai mult decat atat, la Fresco Expert gasiti si accesorii pentru echipamente HoReCa, precum sertare pentru zat, dedurizatoare de apa, saculete de filtre si mese pentru servirea cafelei.

Totodata, pe langa produse de cea mai inalta calitate, oferta acestui furnizor profesionist include si servicii integrate de consultanta, proiectare, livrare, montaj si training pentru angajati, dar si servicii post-livrare. Astfel, aveti garantia ca echipamentele pe care le alegeti pentru cafeneaua dumneavoastra vor beneficia de o durata mare de viata.

Related posts

Tie-Me-Up, parteneriat cu lantul de parfumerii Douglas

Adina Meyers

TENDINȚE Spoga + Gafa 2020: Grădina contemporană şi sustenabilitatea

Adina Meyers

Taylor Swift’s latest real estate acquisition

Adina Meyers