Home LifeStyle Practic

Dana Rogoz și-a luat casă la Viscri: “E foarte mult de lucru la ea”. Primele imagini!

Dana Rogoz și-a luat „o căsuță” în satul în care Prințul Charles a restaurat mai multe locuințe bătrânești.

Vedeta și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, și-au văzut visul împlinit. Cei doi soți își doreau de multă vreme o casă la țară, așa că și-au cumpărat una în satul Viscri, județul Brașov. Prințul Charles e unul dintre vecinii lor de vază.

Proaspăta mămică a publicat mai multe imagini cu locuința, pe care trebuie să o consolideze.

„Aceasta e casuta noastra, pe care am cumparat-o de curand. Ne doream de mult timp sa facem o astfel de investitie. Ani de zile am cautat prin satele din Transilvania o casuta pentru noi. Si cred ca pandemia, cu toata perioada de lockdown, ne-a incurajat si mai tare sa facem acest pas.

Dupa cum vedeti, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidata, trebuie restaurata, asa ca ma astept ca renovarea sa dureze cativa ani. Dar momentan ne e foarte bine si stand in rulota in curtea ei, facandu-ne planuri de cum va fi, intr-o zi.

In a 194 a zi din an am facut o lunga plimbare prin sat – eu cu Lia in carucior, Radu cu Vlad in biciroaba – sa ne cunoastem mai bine vecinii. @ Viscri”, a scris Dana Rogoz pe rețelele de socializare.

Toată familia a plecat într-o expediței cu rulota și, fiindcă noua lor locuință nu-i poate găzdui încă, cu toții au dormit în vehiculul de campanie, în curte.

„Se doarme grozav în rulotă. Familia e fericită”, le-a spus actrița fanilor ei de pe Instagram.

Related posts

Cum să fii șic în sezonul nunţilor

Adina Meyers

Dormitorul in viitor

Adina Meyers

TROCAL 76 mm

Adina Meyers