LifeStyle

Delta Studio si Vladimir Draghia sprijina Padurea Copiilor cu 1000 puieti la Semimaratonul Gerar

Delta Studio alege sa impadureasca printr-o sponsorizare de 1000 puieti, care vor fi plantati in urmatoarea campanie de impaduriri desfasurata de Padurea Copiilor. Duminica, 31 ianuarie 2016, o echipa formata din trei alergatori si invitatul special Vladimir Draghia a participat la Semimaratonul Gerar 2016 pentru a sustine acest demers.

Semimaratonul Gerar, desfasurat in Campusul Universitatii Politehnica, este un eveniment de traditie printre alergatorii din Romania. Peste 700 de alergatori au luat startul la cele doua probe: cros ELTH (10,8 km) si semimaraton (21 km).

Arhitecta de interior Raluca Muresan, arhitecta Delta Studio, a participat la semimaraton alaturi de Andreea Petcu şi Margarit Bogdan. Alaturi de ei a alergat Vladimir Draghia, sustinut de Delta Studio si Franke Romania.

“Padurea copiilor” este un proiect al ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila – care are ca scop impadurirea terenurilor degradate din sudul Romaniei si ingrijirea acestora. Lucrarile de impadurire se realizeaza in baza unor proiecte tehnice realizate de catre experti silvici. Activitatile includ atat plantarea arborilor si arbustilor, cat si ingrijirea lor timp de 5-6 ani.

Delta Studio, impreuna cu brandul de mobilier Formmat, crede cu tarie ca orice actiune trebuie realizata cu respect fata de natura si generatiile viitoare. Plantarea celor 1000 puieti se inscrie in campania de sustinere a impaduririlor si responsabilizare asupra mediului inconjurator demarata de Delta Studio. 

Related posts

Praktiker implineste 10 ani pe piata din Romania

Adina Meyers

Tarta cu prune si ghimbir

Adina Meyers

Cum mentii in locuinta ta un mediu care sa nu provoace sau sa accentueze alergiile

Adina Meyers